Θα εμφανιστεί η Φιλαρμονική; – Τα θέματα που θα συζητηθούν στην συνεδρίαση του ΝΠΔΔ

Την Πέμπτη θα συνεδριάσει το ΔΣ του ΝΠΔΔ με 5 θέματα προς συζήτηση και λήψη απόφασης.

Το ένα από αυτά μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση…Η Δημόσια εμφάνιση της Φιλαρμονικής Καστοριάς κατά την έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας…

Λειτουργεί; Γίνονται πρόβες; Δέχεται μέλη; Βρέθηκε χώρος να στεγαστεί;

Δεν είδαμε επίσημη ανακοίνωση μεχρι τώρα και μας κάνει πολύ καλή εντύπωση η πιθανή εμφάνισή της στην έναρξη του Πρωταθλήματος Κωπηλασίας. Έναρξη που όπως υποψιαζόμαστε θα κρύβει κι άλλες εκπλήξεις!

 

ΝΠΔΔ δήμου Καστοριάς : “Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 11/2021 Για δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση

Σας  προσκαλούμε, την Πέμπτη  10-06-2021  και ώρα 15:00 μ .μ  να προσέλθετε στην αίθουσα του ΔΗ.ΝΑ.Κ για τακτική   συνεδρίαση και λήψη απόφασης πάνω στα εξής θέματα:

  1. Εγγραφές νηπίων σε Παιδικούς Σταθμούς.
  2. Δημόσια εμφάνιση της Φιλαρμονικής Καστοριάς κατά την έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας.
  3. Ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καστοριάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
  4. Μεσοπρόθεσμο 2015-2021.
  5. Αίτημα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας για παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ΔΗΝΑΚ για την πραγματοποίηση του 87ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας  .

Η σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία του Νομικού Προσώπου και η διαδικασία της «δια περιφοράς» συνεδρίασης επιλέγεται για τη λήψη αποφάσεων στα παραπάνω θέματα σύμφωνα με τις διατάξεις: α) της Πράξης Νομοθ. Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος A’) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» και ειδικότερα της παρ. 1 του άρθρου 10 «Κατεπείγουσες διατάξεις για τη λειτουργία Δήμων και Περιφερειών κατά τη διάρκεια της λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19» και β) των με αρ. πρωτ. 18318/13-03-2020 και 18639/16-03-2020 εγγράφων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο  Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου

            Ρήμος Αθανάσιος

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *