Μυστική ομάδα εργασίας αλλάζει το Apple App Store

H Apple φέρεται να έχει αναθέσει σε μία μυστική ομάδα εργασίας την μελέτη της εξέλιξης του App Store, το οποίο αναμένεται να αλλάξει αρκετά. 

Μία αλλαγή που εκτιμάται ότι θα έρθει στο App Store της Apple είναι ότι οι developers θα μπορούν να πληρώσουν ένα ποσό για να δουν την εφαρμογή τους να εμφανίζεται ψηλότερα στις ταξινομήσεις του App Store και έτσι να κερδίζουν downloads. Το πρακτορείο Bloomberg αναφέρει ότι υπάρχει μία ομάδα 100 περίπου ατόμων που εργάζεται πάνω στις αλλαγές που μπορούν να γίνουν στο App Store.

Επικεφαλής της ομάδας αυτής της Apple είναι, σύμφωνα με το Verge, ο Todd Teresi, ο οποίος είχε την ευθύνη της υπηρεσίας iAd προτού να αποφασίσει η Apple να σταματήσει να ασχολείται με το πεδίο των διαφημιστικών υπηρεσιών. Οι πληροφορίες θέλουν τόσο τον Todd Teresi όσο και ένα μεγάλο μέρος από τους πρώην συνεργάτες του να αναλαμβάνουν την αλλαγή του App Store.

Δεν αποκλείεται οι αλλαγές που επιφυλάσσει η Apple για το App Store να παρουσιαστούν στο Apple WWDC 2016, τον ερχόμενο Ιούνιο, αλλά δεν μπορεί να γίνει σαφές εάν η ομάδα θα έχει έτοιμες όλες τις προτάσεις της μέχρι τότε, ή η Apple θα επιλέξει να δώσει απλώς μία γεύση για τα όσα θα αλλάξουν στο App Store.

Πηγή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *