ΕΝ.ΔΗΜΟ: Οι εισηγήσεις του 8ου Δημοτικού Συμβουλίου (Τετάρτη 20/4/2016)

Στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο έρχονται θέματα που βελτιώνουν ουσιαστικά την καθημερινότητά μας κυρίως για τους δημότες της πόλης της Καστοριάς. Επίσης καλούμαστε να ψηφίσουμε για διαδικαστικά θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με κλασικές παθογένειες ιδιοκτησιακής φύσης μεταξύ υπηρεσιών και φορέων του δημοσίου.

Το θέμα ίσως που ξεχωρίζει και αλλάζει δραστικά κάποιες από τις συνήθειές μας είναι η απαγόρευση κίνησης αυτοκινήτων τα Σαββατοκύριακα μετά το μοναστήρι της Παναγιάς της Μαυριώτισσας μέχρι περίπου τον ΝΟΚ κατά τις απογευματινές ώρες του καλοκαιριού και της άνοιξης.
Είναι το 20ο θέμα του δημοτικού συμβουλίου και ίσως διχάσει τις απόψεις. Εδώ και καιρό βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση στο site του δήμου ενώ περίπου έναν μήνα τώρα οι ΕΝ.ΔΗΜΟ. διενεργούν δημοψήφισμα για να εκτιμήσουν τις κοινωνικές τάσεις και προτιμήσεις σχετικά.
Έτσι την Δευτέρα 18 Απριλίου το δημοψήφισμα θα κλειδώσει καταγράφοντας την προτίμηση των δημοτών. Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να συμμετάσχετε και δεν το έχετε κάνει ακόμα έχετε λίγες ακόμα μέρες διορία.

Περισσότερα στο dimotiki-kinisi.blogspot.gr

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *