Δήμος Καστοριάς: Αποκαλύφθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια και η συνέχεια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού

Εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Έναρξη της Επανάστασης θέλαμε; Ε να, λοιπόν, η πρώτη περίοδος (αφήνεται να εννοηθεί ότι θα υπάρξει και δεύτερη στο τελευταίο τρίμηνο του 21) εκδηλώσεων:

Περιμέναμε ένα πρόγραμμα προσεγμένο και δουλεμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, αφού καθυστέρησε τόσο πολύ να ανακοινωθεί; Περιμέναμε, ναι, βλέποντας και τι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν ήδη σε πάρα πολλές περιοχές της χώρας.  Ε ναι λοιπόν, θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει..μέχρι και τσιπουρο-γευσιγνωσία!!!! (πίνανε άραγε την περίοδο εκείνη τσίπουρο οι μαχόμενοι;)

  • 2 φορές η ίδια 2ωρη θεματική  ξενάγηση σε μνημεία της πόλης, κόστους 520€ (130€/ώρα),
  • Μια μουσική εκδήλωση με μπάντα δρόμου (θα έρθει από αλλού, οι ντόπιοι δεν τα ξέρουν και η Φιλαρμονική υπολειτούργησε και φέτος) που θα παίξει ακούσματα της Μακεδονίας (εκεί θα γευτούμε και τσίπουρο, μάλλον για  να σκοτώσει τα μικρόβια)
  • Μια ημερίδα επιστημονική

ΚΑΙ

Μαγευτήκατε και διψάτε και για άλλα πολιτιστικά;

Συνεχίζεται το πολιτιστικό Καλοκαίρι!! Πως είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη εντελώς χαλαρός και μάλλον χωρίς να έχει εικόνα της πραγματικότητας, ο Δήμαρχος; Κάθε μέρα ή άντε, μέρα παρά μέρα, γίνονται εκδηλώσεις και δημότες δηλώνουν ενθουσιασμένοι για αυτές, στους διοργανωτές. Γεγονός που τους γεμίζει χαρά! Απορούμε πού ζούμε, εκτός αν ήταν ειρωνική η δήλωσή του και δεν καταλάβαμε το χιούμορ!

Αν είστε αχόρταγοι κι αντέχετε λοιπόν κι άλλες εκδηλώσεις φέτος, μετά το διάλειμμα για τις διακοπές και τη νηστεία του 15Αύγουστου, ονειρευτείτε μαζί μας την  βραδιά που θα πάμε σε

Μια μουσική εκδήλωση στη Μεσοποταμία!

 

Αυτά δημοσιεύτηκαν σε αυτό το φύλλο της διαύγειας με τα τεράστια κόστη τους φυσικά! Σκεφτείτε ότι η διαφήμιση μόνο σε τοπικά blogs (για bannerακια), ραδιόφωνα  κι εφημερίδα θα αγγίξει τα 4000€! Χώρια τα έξοδα προβολής και δημιουργίας διαφημιστικών μηνυμάτων του Ιουλίου!

 

Όμως….

Δεν πρέπει να  ξεχνάμε και τα 7000€ για τα survivor games που είναι άλλες ανεξάρτητες δαπάνες από τα περίπου 25.000€ για τις εκδηλώσεις του Ιουλίου (αρκετές ακυρώθηκαν) ( η απόφαση εδώ)

 

Κάποια δαπάνη αξιόλογη θα αποφασιστεί για την συναυλία στα Κορέστεια (Ο Χρήστος Θηβαίος λέει θα έρθει μάλλον τώρα, όχι ο Μακεδόνας)…ενημέρωση 5-8: Η απόφαση στη διαύγεια εδώ για δαπάνη 12.896€  (μπορεί να έρθουν οι Scorpions, τελικά, για μια τελευταία συναυλία)

Για την Πανσέληνο όλο και κάτι προγραμματίζει το Υπουργείο Πολιτισμού. Ευτυχώς δε θα ξοδευτεί περισσότερο ο Δήμος.

 

Πάει το Καλοκαίρι, μετά καθίστε σπίτια σας!! Βγείτε και σε ένα εστιατόριο/καφέ να στηρίξετε, φτάνει τόσος πολιτισμός!

Ο κούκος αηδόνι, λοιπόν, θα στοιχίσει το πιο φτωχό και τραγελαφικό Πρόγραμμα εκδηλώσεων που μπορούσε να σκεφτεί κάθε Καστοριανός Δημότης, μόλις χαλάρωσαν λίγο τα μέτρα για την πανδημία! Κάποιοι φαίνεται μπορούν να ξοδεύουν εύκολα το δημόσιο χρήμα χωρίς να ενδιαφέρονται πώς και γιατί.

Για τα χωριά δεν το συζητάμε, φτωχοί συγγενείς και βάλε και σίγουρα δεν είναι το δικό μας σχόλιο προσβλητικό, περισσότερο τουλάχιστον από το πρόγραμμα που αναφέραμε…

 

 

Οι δαπάνες των πολιτιστικών εκδηλώσεων Αυγούστου και για την Επέτειο των 200 χρόνων (1η περίοδος) (αποφαση στη διαύγεια εδώ):

 

 

 

 

 

 

 

Λίγα μαθηματικά πριν αρχίσει ξανά το σχολείο:

5.380 + 9.370 + 7.000 + 25.000 + 13.000  = ??????

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

One thought on “Δήμος Καστοριάς: Αποκαλύφθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια και η συνέχεια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *