Τα απομεινάρια της εφορίας στη Λεωφόρο των Κύκνων – φωτο
Η μετακόμιση της Δ.Ο.Υ. Καστοριάς σε κτίριο (ιδιώτη) της οδού Καραολή- απέναντι από τα νεκροταφεία- είναι γνωστή.
Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες και αντιλαμβανόμαστε όλοι τη δυσκολία που έχει η μετακόμιση μιας ολόκληρης υπηρεσίας με πολλά γραφεία και τεράστιο αρχείο.
Ό,τι δεν κρίθηκε χρήσιμο να μεταφερθεί στο νέο χώρο προφανώς και πετάχτηκε στα σκουπίδια ή ακόμα καλύτερα στην ανακύκλωση.
Το υλικό αυτό μπορείτε να δείτε έξω από τους κάδους του εμπορικού κέντρου, κυρίως πάνω στο πεζοδρόμιο.
Από έναν ρετρό ανεμιστήρα μέχρι φακέλους για στατιστικά εισοδήματος…
Για να είμαστε δίκαιοι, κάποια από τα κιβώτια που διακρίνονται δεν είναι προφανώς της Δ.Ο.Υ., αλλά άλλων καταστημάτων της περιοχής.
Κι αναρωτιόμαστε γιατί δεν υπήρξε -εκ του αποτελέσματος- συνεννόηση με τις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να μη φτάσουμε στις παρακάτω εικόνες;
Χ.Κ.