Συνάντηση της Ολυμπίας Τελιγιορίδου με το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς

Συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς είχε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου. Στην διάρκεια της συνάντησης που έλαβε χώρα σε πολύ καλό κλίμα στα γραφεία του εργατικού κέντρου μετά από πρόσκληση του πρόεδρου κ. Γιώργου Μαλέα, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αφορούν την Π.Ε. Καστοριάς και ειδικότερα η υφιστάμενη κατάσταση με την ανεργία και τα πολύ υψηλά ποσοστά της στην περιοχή μας.

 

«Θα προχωρήσουμε με συλλογικές ενέργειες σε ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας και δράσεων για την αντιμετώπιση της ανεργίας»

 

Η ατζέντα των θεμάτων περιελάμβανε μεταξύ άλλων και το πρόγραμμα από την Περιφέρεια των 500 θέσεων εργασίας στον γουνοποιητικό κλάδο, καθώς και δράσεις με απώτερο στόχο τη μείωση της ανεργίας. Οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα προχωρήσουν με συλλογικές και στοχευμένες κινήσεις σε ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας και δράσεων. «Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αποφασίσαμε από κοινού να συμβάλλουμε έτσι ώστε να πατάξουμε την ανεργία που κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και ταλανίζει εδώ και χρόνια την περιοχή μας», δήλωσε μετά τη συνάντηση η κ. Τελιγιορίδου.

Φωτογραφία από την συνάντηση:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *