Σχόλια προκάλεσε στο διαδίκτυο η προγραμματισμένη εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη στην Καστοριά…

Σχόλια προκάλεσε στο διαδίκτυο η εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη σε γνωστό καφέ/bar της πόλης μας την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα:

 

Πάνος Μουζουράκης. Απο τα χαϊλικια της Αμερικής στην αρπαχτή της Καστοριάς

Φαίνεται πως στην Αμερική δεν τα πήγε και τόσο καλά-λέω εγώ τώρα-και μοιραία από τα χαϊλικια και τα βίντεο με τον Παπακαλιάτη προσγειώθηκε στην Ελληνική πραγματικότητα και στην αρπαχτή στην Καστοριά.

Από την άλλη έχει και το VOICE… αλλά η δουλειά δουλειά. Ξεκινάει και σε μουσική σκηνή, στην Αθήνα στις 26 του μήνα, οπότε μέχρι τότε μαζεύει τα πάντα. Ακόμα και τις ρώγες. Δύσκολη εποχή. Δεν πετάμε τίποτε λέμε…

Για την ιστορία στις 21 Οκτωβρίου ο Πάνος Μουζουράκης θα ταξιδέψει στην Καστοριά για μια εμφάνιση όπου το κοινό του θα μπορεί να τον απολαύσει μόνο με 12 ευρώ. Πακέτο με τη μπύρα παρακαλώ!

Ούτε σε πανηγύρι τέτοια τιμή! Και μιλάμε για ολόκληρο Μουζουράκη. Πάντως μπράβο. Ταπεινό το ποσόν… ταπεινός και αυτός και καλά τώρα…

Η ανακοίνωση με λεπτομέρειες για την εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη στην Καστοριά στις 21 Οκτωβρίου! 
ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
THAT’S LIFE
PRAGUE ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Κυρίες και κύριοι και αγαπητά παιδιά That’s Life.
Μια παράσταση για το έτσι που είναι η ζωή.
Δηλαδή πώς έτσι;
Η ζωή είναι έτσι πάει να πει, χαρές, γέλια, δάκρυα, πόνος, επιτυχίες, έρωτες, σεξ, χωρισμοί, μοναξιές, παρέες, πάρτυ, απογοητεύσεις, ποτά, ξενύχτια, εκδρομές, γιορτές, απώλειες, λεφτά, αφραγκιές, ταξίδια, ό,τι δηλαδή γίνεται τραγούδι.
Η ζωή είναι έτσι σημαίνει ένα ατελείωτο πήγαινε έλα. Αλέ και ρετούρ

Όπου δηλαδή πετυχαίνουμε και τον Πάνο Μουζουράκη. Στο αλέ και στο ρετούρ. Μπαίνει και βγαίνει από τη χώρα. Με το ένα πόδι να τσαλαβουτάει ακόμα στα νερά του Mamma Mia και το άλλο στις μουσικές σκηνές της Ελλάδας. L.A. – Αθήνα μια παράσταση δρόμος.

Ο Πάνος Μουζουράκης λοιπόν επιστρέφει. Κανονικά επιστρέφει γιατί είχε φύγει. Και στήνει ένα πρόγραμμα για όσα από την ζωή του και την ζωή μας τραγουδιούνται. Δηλαδή για όλα. Όπως μόνο εκείνος μπορεί και ξέρει να το κάνει αυτό το «όλα».
Τον συνοδεύουν οι μουσικοί Ορέστης Πλακίδης (πλήκτρα, ενορχήστρωση), Αναστάσιος Βούκης (τύμπανα), Δημήτρης Φροσίνης (μπάσο), Άγγελος Τσιμιδάκης (κιθάρα), Σπύρος Λιβάνης (κιθάρα). Στον ήχο ο Ηλίας Καρούμπαλης.

Μαζί του επίσης ο The Voice Άγγελος ………. γιατί ένας Άγγελος πάντα χρειάζεται στην ζωή. Δεν ξέρεις πότε θα τον χρειαστείς.
Όλα λοιπόν που είναι ζωή που έγινε τραγούδι χωράνε σε ένα πρόγραμμα. Με τα τραγούδια του Πάνου, άλλα από τα εξωτερικά, άλλα τα εσωτερικά, άλλα από τα εξωστρεφή και άλλα από τα εσωστρεφή.
That’s Life!
Το παραπάνω δελτίο τύπου είναι γραμμένο από επιστήμονες κοινωνιολόγους, και συντεταγμένο έτσι ώστε να σε παραπλανήσει στο να παρακολουθήσεις την συναυλία του Μουζουράκη. Η παραγωγή της συναυλίας δεν μπορούν να σας εγγυηθούν ότι θα περάσετε καλά, και ουδεμία ευθύνη φέρει η οργάνωση για τυχόν, σωματικές ή ψυχολογικές βλάβες που μπορεί να υποστείτε κατά την διάρκεια της εμφάνισης του καλλιτέχνη επί σκηνής.
Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

PRAGUE
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΗΛ. : 6039166669 – 2467087707

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

12€ (ΜΕ ΜΠΥΡΑ)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *