Προμήθεια καυσόξυλων για οικονομικά αδύνατους στο Δήμο Καστοριάς

Ο Δήμος Καστοριάς ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να προβεί στην προμήθεια καυσόξυλων τα οποία θα χορηγηθούν σε οικονομικά αδύνατους πολίτες του Δήμου Καστοριάς,

για τις ανάγκες θέρμανσης τους και για την κάλυψη των ατομικών αναγκών ατόμων, που αποδεδειγμένα υπάγονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η προμήθεια θα γίνει με διαδικασία έρευνας αγοράς, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 118 και την παρ. 3 του άρθρου 120 του Ν. 4412/2016 και της υπ΄ αριθμ. 21/2016 μελέτη του Τμήματος Γεωργικής Παραγωγής-Ανάπτυξης & Εγγείων Βελτιώσεων του Δ. Καστοριάς, προϋπολογισθείσας ενδεικτικής δαπάνης 16.395,11 ευρώ με Φ.Π.Α.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες προμηθευτές να υποβάλλουν τις οικονομικές προσφορές τους , στο γραφείο Δ/νσης Τοπ. & Οικονομικής Ανάπτυξης στο Δημοτικό Μέγαρο Καστοριάς όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, έως την  14/11/2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ.Αμέσως μετά θα αποσφραγισθούν οι προσφορές παρουσία των διαγωνιζομένων, εφόσον επιθυμούν να παρευρίσκονται στην διαδικασία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την σχετική μελέτη και το έντυπο προσφοράς της ανωτέρω προμήθειας από το γραφείο Δ/νσης Τοπ. & Οικονομικής Ανάπτυξης.

 

Επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις θα παρέχονται στο τηλέφωνο 2467351161.

 

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Δάγγας Παναγιώτης

 

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *