«Μπήκε» πωλητήριο στην Cyta Ελλάδος

Την κατάλληλη δυναμική για να ελιχθεί στην απαιτητική ελληνική αγορά αποκτά η Cyta Ελλάδος όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Ομίλου μετά την απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης για πώληση της θυγατρικής στην Ελλάδα.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση του Ομίλου γίνεται αναφορά στην πορεία, τη λειτουργία και τις προκλήσεις της εταιρείας στη χώρα μας σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «η Cyta Ελλάδος στα οκτώ χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα και μέσα σε ένα περιβάλλον σκληρών δοκιμασιών της οικονομίας, κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση άνω των 300.000 συνδρομητών, ιδιωτών και επιχειρήσεων, που εμπιστεύονται την τεχνολογική της πρωτοπορία, τις συνδυαστικές επιλογές προϊόντων και την ποιοτική άμεση ανταπόκριση και υποστήριξη που προσφέρει.

 

Η Cyta Ελλάδος, που σήμερα διαθέτει 5.500 χλμ οπτικών ινών και πάνω από 500 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, από την αρχή της ίδρυσής της ξεχώρισε στην αγορά και αποτελεί διαχρονικά πόλο επενδυτικού ενδιαφέροντος». «Το περιβάλλον οικονομικής αβεβαιότητας και συνεχών μεταβολών στην Ελλάδα», συνεχίζει η ανακοίνωση, «δημιουργεί καθημερινά για όλες τις εταιρίες του κλάδου τηλεπικοινωνιών νέες μεγάλες προκλήσεις. Με αυτό το δεδομένο και λαμβάνοντας υπόψη τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο, αποφασίστηκε να διαχωριστούν οι διαδικασίες για τη Cyta Ελλάδος, από αυτές για τον υπόλοιπο Όμιλο της Cyta, έτσι ώστε να ανοίξει η προοπτική στρατηγικών επιλογών με δυνητικούς συνεργάτες επενδυτές για τη Cyta Ελλάδος.

 

Μία προοπτική που θα είναι επωφελής για την αξία του Ομίλου και τους εργαζομένους του. Στην κατεύθυνση αυτή, η Cyta Ελλάδος, με τη στήριξη του Ομίλου Cyta, συνεχίζει να υλοποιεί σταθερά τις εργασίες της βασισμένη στον επιχειρησιακό της σχεδιασμό». Έτσι, καταλήγει η ανακοίνωση του Ομίλου, η Cyta Ελλάδος αποκτά πλέον την κατάλληλη δυναμική για να ελιχθεί στην απαιτητική ελληνική αγορά. Η επικέντρωση στον Πελάτη και η εξυπηρέτηση των αναγκών του βρίσκονται στο επίκεντρο των εργασιών της Cyta Ελλάδος, όπως γίνεται καθημερινά από την έναρξη λειτουργίας της.

 

Η όποια επενδυτική εξέλιξη θα είναι επακόλουθο της διαφοροποιημένης δυναμικής επιχειρηματικής πορείας της Cyta Ελλάδος, η οποία καταγράφει μία επιτυχημένη παρουσία σε μία αγορά πολλαπλάσιας δυναμικής και μεγέθους συγκριτικά με την αγορά της Κύπρου.

dikaiologitika.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *