Πλήθος κόσμου στο Πολιτικό Γραφείο της Μαρίας Αντωνίου για κάλαντα και ανταλλαγή ευχών

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και η Μαρία Αντωνίου δέχθηκε πλήθος κόσμου στο Πολιτικό της Γραφείο, για ανταλλαγή ευχών και κάλαντα από Συλλόγους, Σχολεία και μικρά παιδιά.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Οργάνωσης Ποντίων Νομού Καστοριάς «Ο Εύξεινος Πόντος», που έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα με την συνοδεία λύρας και νταουλιού, καθώς επίσης και το 1ο Λύκειο Καστοριάς, που έψαλαν τα καστοριανά κάλαντα με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα από χαρούμενες φωνές και μελωδίες. Η Μαρία Αντωνίου τους ευχαρίστησε όλους για την τιμή που της έκαναν και τους ευχήθηκε να είναι πάντοτε χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι, με υγεία, αισιοδοξία και προκοπή.

Στη συνέχεια η Μαρία Αντωνίου επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ του Δήμου Καστοριάς, για να ανταλλάξει ευχές με τα μέλη του, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν όλοι μαζί, μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα, τα κάλαντα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δισπηλιού, σε μία πολύ ωραία εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ Καστοριάς.

P1020781

P1020785

P1020854

 

P1020882

φωτογραφία%20(3)

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *