Καστοριά: Άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι επισκέπτες

Για ακόμα μία χρονιά η πόλη της Καστοριάς και τα γύρω χωριά με θέα τη λίμνη κατακλύζονται από επισκέπτες.

H πανέμορφη πόλη μας με τη λίμνη και τη φυσική ομορφιά της δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από οποιοδήποτε προορισμό. Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, οι πρώτοι επισκέπτες κατέφθασαν στην Καστοριά. Η νότια παραλία αλλά και το δημοτικό parking απέναντι από το κτίριο της Περιφέρειας γέμισαν ασφυκτικά. Πολλοί τουρίστες σταματούσαν άρον άρον τα αυτοκίνητά τους μέσα στο parking, για να φωτογραφίσουν τις χήνες, οι οποίες συγκεντρώνονταν γύρω τους δίχως κανένα δισταγμό. Έχουν συνηθίσει και αυτές άλλωστε την ανθρώπινη παρουσία.

Το φυσικό κάλλος, οι φιλόξενοι άνθρωποι και το πλήθος παραδοσιακών εκδηλώσεων, θέτουν την Καστοριά στους πιο σημαντικούς ελληνικούς χειμερινούς προορισμούς και όχι άδικα. Η καλύτερη διαφήμιση για την πόλη θα γίνει από τις αναρτήσεις των επισκεπτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλοι πλέον γνωρίζουμε τη δύναμη ενός post στο Facebook ή τη δύναμη του #hashtag στο Instagram και το Twitter.

Έστω και την τελευταία στιγμή, ο δήμος θα πρέπει να ολοκληρώσει τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην κύρια είσοδο της πόλης χαράσσοντας άμεσα και διαγράμμιση στο νέο οδόστρωμα.

Καλά Χριστούγεννα!

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *