Λουκούλλειο γεύμα για την επέτειο των 2 χρόνων της Δημοτικής Αρχής Κορεντσίδη

Με ένα λουκούλλειο γεύμα γιόρτασαν μέλη της παράταξης «Ώρα για δουλειά», τα συμπληρωμένα 2 χρόνια στο τιμόνι της Δημοτικής Αρχής.

Η ομάδα με πολύ κέφι και ανεβασμένη διάθεση, συναντήθηκε σε έναν όμορφο χώρο για να ανανεώσει τους όρκους συνοχής και σκληρής δουλειάς, για το καλό του Δήμου. Γα τα επόμενα -τουλάχιστον- 2 χρόνια….

Δεν γνωρίζουμε αν κατά τη διάρκεια του γεύματος έγινε κάποια αναφορά στα έργα που έχουν ολοκληρωθεί αυτά τα 2 χρόνια, με απονομή τιμητικής πλακέτας στους υλοποιητές Αντιδημάρχους, προέδρους, συμβούλους.

Δεν γνωρίζουμε αν ακολούθησε γλέντι με χορούς και καραόκε ή προβολή Video με τα highlights των 2 ετών.

Γνωρίζουμε, όμως, ότι η συνάντηση αυτή μάς περνά κι ένα άλλο πολύ δυνατό μήνυμα για τον εμβολιασμό, τις δύσκολες αυτές στιγμές που τα κρούσματα ανεβαίνουν επικίνδυνα στην περιοχή μας κι οδεύουμε σταθερά στο κόκκινο.

Αν εμβολιαστούμε όλοι, θα είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε παρόμοιες  COVID FREE συναντήσεις/δεξιώσεις με φίλους, συνεργάτες και γνωστούς , χωρίς μάσκες κι αποστάσεις, αλλά  με εναγκαλισμούς.

Good job! Του χρόνου (αν καλώς εχόντων των πραγμάτων έχουμε αφήσει πίσω μας την πανδημία),  γιατί όχι να γίνει μια μεγάλη δεξίωση -στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού- στο Θεατράκι της Ολυμπιακής Φλόγας, μετά τα survival games και με πλακέτες/μετάλλια/cocktails/μουσική κλπ!

 

 

Το μήνυμα του Δημάρχου για αυτή τη συνάντηση με φωτογραφίες:

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *