Κυριακή με ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα στην Καστοριά

Λίγοι ήταν οι επιχειρηματίες που επέλεξαν να ανοίξουν σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματά τους στην Καστοριά.

Ο καιρός ήταν πολύ καλός, ο κόσμος γέμισε τις παραλιακές καφετέριες- παρά την εφαρμογή των νέων μέτρων από χθες 6/11-, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορούσε να συνδυάσει την έξοδο με μια βόλτα στην αγορά.

Μην ξεχνάμε ότι διανύουμε τις τελευταίες ημέρες των ενδιάμεσων Εκπτώσεων του Νοεμβρίου. Εκπτώσεις που μάλλον περνούν απαρατήρητες. Οι περισσότεροι καταναλωτές τα τελευταία χρόνια έχουν συνδυάσει το Νοέμβρη με την Black Friday, που φέτος πέφτει στις 26 Νοεμβρίου. Κι όσο δεν βλέπουν διαφημίσεις/επιγραφές μεγάλων εκπτώσεων σε βιτρίνες καταστημάτων (παρά κάτι 10-20%),  ξεχνούν την περίοδο εκπτώσεων και αναμένουν…

Είναι σαφές κι αποδεκτό ότι οι επιχειρηματίες διαχειρίζονται πρωτόγνωρα μέτρα και δεδομένα τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια. Συν την στροφή του καταναλωτικού κοινού στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Όμως….

Αν ο κάθε τοπικός εμπορικός σύλλογος δεν κατανοεί ότι κλειστά καταστήματα, ηλεκτρονική απουσία (έστω με συχνές ενημερώσεις σε σελίδες σε κοινωνικά δίκτυα), μικρές ή πλασματικές προσφορές, έλλειψη εκδηλώσεων κ.α. φέρνουν μικρούς τζίρους και μετά μαζικά  λουκέτα…μάλλον ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσει πριν γκρινιάξει για τα χιλιάδες δέματα που θα διανείμουν οι κούριερ και φέτος τις γιορτές.

Οι εποχές είναι δύσκολες και για τους καταναλωτές που συγκρίνουν και  βάζουν πάνω από όλα το συμφέρον τους αναζητώντας προσφορές…

Επόμενος στόχος, λοιπόν, η Black Friday!

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *