Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Φουντουκλή

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς αποφάσισε και λαμβάνει κανονιστική απόφαση για την εφαρμογή κυκλοφορικών ρυθμίσεων και σήμανσης στην περιοχή Φουντουκλή,  λόγω των εργασιών αποκατάστασης της Λεωφόρου Κωπηλατών, στο πλάσιο κατασκευής του έργου: «Αναβάθμιση – βελτίωση οδικού τμήματος περιοχής Φουντουκλή» και συγκεκριμένα αποφασίζει:

 

  •  Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λεωφόρο Κωπηλατών από την αρχή της (συμβολή με Ορεστείων και Λ. Γουναράδων) μέχρι και το ύψος της οδού Καριωτάκη. Η κίνηση των οχημάτων που εξυπηρετούσε η Λ. Κωπηλατών θα γίνεται από τις οδούς Λ. Γουναράδων, Χλόης & Αλεξ. Παπατέρπου. Η κίνηση των οχημάτων στις κάθετες οδούς (Οδ. Ελύτη, Νικ. Καζαντζάκη) θα διακοπεί ακριβώς πριν το ύψος της Λ. Κωπηλατών και θα διοχετευτεί στις Χλόη και Λ. Γουναράδων αντίστοιχα με την χρήση παράπλευρων οδών.

 

  •  Στην είσοδο της Λ. Κωπηλατών (συμβολή με Λεωφόρο Γουναράδων και Ορεστείων) θα τοποθετηθεί δίχτυ σήμανσης κατά πλάτος και δύο πινακίδες απαγόρευσης εισόδου για όλα τα οχήματα με βάση συνημμένο σχέδιο. Στις διασταυρώσεις Οδυσσέα Ελύτη – Εμπειρίκου, Ν. Καζαντζάκη – Εμπειρίκου, θα τοποθετηθεί δίχτυ σήμανσης και πινακίδες απαγόρευσης εισόδου για όλα τα οχήματα στην κατεύθυνση που οδηγεί στην Λ. Κωπηλατών. Για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις νυχτερινές ώρες, θα τοποθετηθούν αναλάμποντες προειδοποιητικοί φανοί σε κάθε σημείο απαγόρευσης εισόδου στην Λ. Κωπηλατών.

 

  •  Η χρονική διάρκεια των εργασιών αυτών και κατ’ επέκτασιν της εκτροπής της κυκλοφορίας αναμένεται να διαρκέσει τέσσερεις εβδομάδες από την έναρξη της εκτροπής της κυκλοφορίας.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *