Η Καστοριά top προορισμός των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Στους αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς των Ελλήνων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά κατατάσσεται η Καστοριά σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας trivago.gr.

 

Η έρευνα αφορά αναζητήσεις που έγιναν μέσω της ιστοσελίδας, μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 30 Νοεμβρίου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ ημερομηνιών που εμπεριέχουν το διάστημα 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου και 29 Δεκεμβρίου με 2 Ιανουαρίου.

Στους δημοφιλέστερους προορισμούς που πρόκειται να ταξιδέψουν οι Έλληνες, κυριαρχούν ωστόσο και προορισμοί του εξωτερικού.

 

Όπως αναφέρει η έρευνα, στην κατηγορία δημοφιλέστεροι Ελληνικοί προορισμοί τόσο για τα Χριστούγεννα, όσο και για την Πρωτοχρονιά, οι πρώτοι τέσσερις προορισμοί είναι σταθεροί, εναλλάσσοντας μόνο τις θέσεις τους. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αράχωβα και Πήλιο αποτελούν την πρώτη τετράδα, με την Αράχωβα να έχει σταθερά την τρίτη θέση και το Πήλιο την τέταρτη.

 

Για την περίοδο των Χριστουγέννων, μετά το Πήλιο ακολουθούν Μέτσοβο, Ιωάννινα, Ναύπλιο, Πορταριά (8η θέση με 3 διανυκτερεύσεις), Ζαγοροχώρια και Καστοριά.

 

Για την Πρωτοχρονιά, τη δεκάδα συμπληρώνουν η Πορταριά (5η θέση με 4 διανυκτερεύσεις), Ιωάννινα, Καστοριά, Μέτσοβο, Ναύπλιο και Μεγάλο Πάπιγκο.

http://www.epilogesmagazines.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *