Είναι τελικά επικίνδυνη η αγέλη του κέντρου; – Δείτε τι λέει η Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς

Μια ανακοίνωση από την Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς  για την αγέλη του κέντρου που μας προβληματίζει! Διαβάστε την με προσοχή!

Ποια τα συμπεράσματά σας;

 

ΠΡΟΣΟΧΗ   -ΑΓΕΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ-
Εδώ και 3 χρόνια η ομάδα μας προσπαθεί να δώσει σε μερικούς ανθρώπους να καταλάβουν τι σημαίνει να είσαι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣ.

Ειναι πάρα πολλές οι καταγγελίες που έρχονται στην σελίδα μας και στα προσωπικά μας τηλέφωνα για την αγέλη του κέντρου. Θέλουμε σε όλους μέσα απο αυτό το κείμενο να σας δώσουμε με στοιχεια να καταλάβετε το εξης:

Έχουμε προσπαθήσει να στειρώσουμε και εμβολιάσουμε τα σκυλιά του κέντρου ( εδώ και 3 χρόνια) αλλά πάντα υπάρχει αντίρρηση απο την δήθεν φιλοζωική συνείδηση κάποιων!
Τα σκυλιά αυτά επειδή έχουν σχηματίσει αγέλη ΕΙΝΑΙ εν δυνάμει πάρα πολύ επικίνδυνα προς πεζούς – αυτοκίνητα και ανθρώπους που συνοδεύονται απο σκύλο. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ το αντίθετο είναι η αφελής η απλα προσπαθει να το παιξει φιλόζωος. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ φταίνε τα σκυλιά που βρέθηκαν στο κέντρο εκεί και σαφώς δεν είναι στην ψυχή τους τα αιμοβόρικα σκυλιά που κάποιοι απο την άλλη μεριά παρουσιάζουν.

ΠΡΕΠΕΙ όμως να δράσουμε άμεσα . Δίνουμε σήμα κινδύνου οτι ειναι ΠΟΛΥ πιθανό να δημιουργηθεί άσχημο επεισόδιο με θύμα. Εαν ενα παιδί κουβαλάει στα χέρια του ένα κουτάβι μπορούν να μας απαντήσουν εδω οι δήθεν φιλόζωοι του κέντρου ( και οχι μονο ) τι ακριβώς θα γίνει απο 6 μεγαλόσωμα σκυλιά??

Οποιος πολιτης ταΐζει – φροντίζει – και θέλει το καλό των σκύλων ας έρθει σε επικοινωνία μαζί μας για να μπορέσουμε να στειρώσουμε και εμβολιάσουμε την συγκεκριμένη αγελη.
Το να παραμένουν ετσι και να τρομοκρατούν αλλες φορές άδικα άλλες φορές επειδη έκαναν κατι ειναι κακό ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. Και δυστυχως υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ που θα ήθελαν να τα εξαφανίσουν με την οποιαδήποτε αφορμή.

 


 

Διαβάστε εδώ το άρθρο του aboutkastoria.gr στις 27/2 για την αγέλη του πάρκου

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *