Έτσι θα είναι το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Καστοριά – Αιτήσεις & κόστος συμμετοχής

Έρχεται το πρώτο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ & ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ», που διοργανώνει το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στο ΠΑΡΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ στις 4 & 5 ΜΑΙΟΥ 2018.

Η Καστοριά μπορεί να αποτελέσει έναν γαστρονομικό προορισμό για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Στην διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος εστιατόρια, οινοποιεία, παραγωγοί ειδών διατροφής, ελληνικές μικροζυθοποιίες, συνεταιρισμοί των γύρω περιοχών με διαλεχτά προϊόντα και βιολογικές λιχουδιές, παραγωγοί παραδοσιακών γλυκισμάτων και αρτοζαχαροπλαστεία προκειμένου να αναγνωριστούν προϊόντα και καινοτόμες επιχειρήσεις.

Το Φεστιβάλ έχει σκοπό να καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των τοπικών προϊόντων ταυτόχρονα με την αναζήτηση της γαστρονομικής ταυτότητας της Καστοριάς   και την δημιουργική συμμετοχή των επαγγελματιών και των ερασιτεχνών που δραστηριοποιούνται στους αντίστοιχους τομείς.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η διοργάνωση αναμένεται να προσελκύσει γύρω στους 5.000 επισκέπτες.

Στους συμμετέχοντες θα παρέχεται ειδικά διαμορφωμένο σκεπαστό περίπτερο και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ώστε να μπορεί να εγκαταστήσει τον εξοπλισμό του και να προχωρήσει είτε στον δειγματισμό είτε και στην πώληση των προϊόντων του.

Το κόστος του περιπτέρου θα ανέρχεται από 200€ έως 300€ αναλόγως με τα τ.μ. που θα χρειαστεί ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως Παρασκευή 16 Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, υπεύθυνη κα. Τογκαρίδου Κωνσταντίνα τηλ. 2467027537

email : togaridou.konstantina@kastcham.gr

 

 

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής εδώ!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *