Φήμες ή πραγματικότητα; – Κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα, ποιοι θα είναι οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες

Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 8/11 θα έχουμε, όπως όλα δείχνουν,  την ανακοίνωση για τους νέους Αντιπεριφερειάρχες από τον Γ. Κασαπίδη. Kανείς δε μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί, εκτός του Περιφερειάρχη, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία ο Γ. Κασαπίδης έχει ήδη αποφασίσει και θα προχωρήσει στην αλλαγή και των τεσσάρων χωρικών Αντιπεριφερειαρχών, αντικαθιστώντας, στην Π.Ε. Κοζάνης, τον Γρηγόρη Τσιούμαρη με την Κατερίνα Δαδαμόγια, τον Ιωάννη Γιάτσιο με τον Αθανάσιο Φωλίνα, τον Ιωάννη Κιοσέ με τον Σωτήρη Βόσδου και τέλος τον Δημήτρη Σαββόπουλο με την Δέσποινα Κοζατσάνη.

Επίσης ακούγεται ότι νέος Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, στη θέση της Παναγιώτας Γκατζαβέλη θα είναι ο Μενέλαος Μακρυγιάννης ενώ στο σχήμα εισέρχεται κι ο Γιώργος Μαργαρίτης ως Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης στη θέση του Βασίλη Άμπα.

Η συγκεκριμένη φημολογία – αν και φημολογία – δείχνει πως έχει δυσαρεστήσει πολλά από τα εμφανιζόμενα ως απερχόμενα πρόσωπα και τα οποία σε κατ’ ίδια συζητήσεις δηλώνουν απογοητευμένα όχι με την αντικατάστασή τους (αν συμβεί) αλλά για τ’ ότι,  ο Γ. Κασαπίδης, προτού αποφασίσει, δεν πραγματοποίησε συζητήσεις, προσωπικά, με τον καθένα/καθεμία,  ενημερώνοντάς τους σχετικά. Σε κάθε περίπτωση μένει να δούμε αν όλα αυτά που έχουν κυκλοφορήσει ως φήμες αποδειχτούν και πραγματικότητα αλλά κυρίως πως θα είναι η επόμενη μέρα στην παράταξη Κασαπίδη.

 

kozan.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *