Επίσκεψη Αγγελή στο παραδοσιακό – πλέον – Σιδηροχώρι

Το Σιδηροχώρι επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Ανέστης Αγγελής, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Δημήτρη Κωτούλα και Μιχάλη Μπινιάκο, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Δημήτρης Νότης.

Μετά ενημέρωση που έγινε για τις νέες εργασίες ανάπλασης που εκτελέστηκαν στον οικισμό, ο κ. Αγγελής εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την ταχεία ολοκλήρωσή τους, αλλά και το αποτέλεσμά τους.

sidiroxoridhmarxos-2

 

Το συγκεκριμένο έργο αφορούσε την διαμόρφωση υπαίθριων χώρων στην Τοπική Κοινότητα Σιδηροχωρίου, με αρχικό προϋπολογισμό 903.000€ και αναμένεται να παραδοθεί και επίσημα τις αμέσως επόμενες ημέρες. Στόχος του έργου ήταν το Σιδηροχώρι να μετατραπεί σε έναν πραγματικά παραδοσιακό οικισμό, προκειμένου να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών και να συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

sidiroxoridhmarxos-9

 

Να σημειωθεί ότι η υποβολή, ένταξη και υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου από τη δημαρχία Ανέστη Αγγελή, σε λιγότερο από ένα έτος, και, μάλιστα, σε μια περίοδο απόλυτης σχεδόν «άπνοιας» από ευρωπαϊκά προγράμματα.

«Ας ελπίσουμε ότι αυτό αποτελεί μια αχτίδα αισιοδοξίας για το μέλλον και να επαναληφθούν τέτοιες κινήσεις, όταν, επιτέλους, θα ανοίξουν οι προσκλήσεις του ΕΣΠΑ 2014-20», δήλωσαν ο εκπρόσωποι του δήμου.

sentra.com.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *