Αργείτης που νοσηλεύεται στην Καστοριά με Covid: «Κανείς να μην νιώσει τι είναι να μην σου φτάνει το οξυγόνο»

Διαβάστε την ανατριχιαστική ανάρτηση στα social media, κατοίκου του Άργους Ορεστικού, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Καστοριάς με Covid-19.

Όπως αναφέρει ο ditikostipos, επικοινώνησε γραπτώς μαζί του, αφού δυσκολεύεται ακόμα και να μιλήσει… και έλαβε την άδεια για αναδημοσίευση της συγκλονιστικής ανάρτησης του. Να σημειώσουμε ότι ο ασθενής είναι αρκετά νέος (κάτω των 50 ετών) και χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Η ανάρτηση του έχει προκαλέσει τεράστια συγκίνηση!

Διαβάστε όσα αναφέρει στο ditikostipos.gr: 

Έλεγα δεν θα γράψω τίποτα. Κάποιοι θα παραμείνουν με τις απόψεις τους, μπορεί κάποιος να με πει και μαλάκα, αλλά και κάποιοι θα θορυβηθούν και θα προσέχουν ίσως λίγο περισσότερο. Υπάρχει δεν υπάρχει ,όπως και να ονομάζεται, αδύναμος σαν ιός και όλα να είναι συνωμοσία… Ένα θα σας πω…. Να μην περάσει ΚΑΝΕΙΣ άλλος αυτό που περνάω εγώ και η οικογένειά μου .ΚΑΝΕΙΣ!!!! Να μην νιώσει τι είναι να μην σου φτάνει το οξυγόνο και να καίγεσαι απο το κεφάλι, λαιμό ,στήθος… Μιλάμε για τρόμο!! !Με την ανάρτηση μου δεν θέλω να σας αλλάξω την άποψη σας.  Απλά να χαλαρώσουμε τον πόλεμο μεταξύ μας. Γιατί έτυχε τελικά και σε κάποιον γνωστό σας .Συγγνώμη αν σας κούρασα.

υστερόγραφο…έφευγα για εισαγωγή και δεν μπορούσα να αγκαλιάσω την γυναίκα μου !!!Κοιταζόμασταν και απλά δακρύζαμε γιατί δεν ξέραμε τι γίνεται….

 

 

 

 

ditikostipos.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *