Αεροδρόμιο ‘Αριστοτέλης’: Δρομολογούνται λύσεις για αεροδρόμιο και βίζα

Τα προβλήματα που αφορούν στην πυρασφάλεια και τον ανεφοδιασμό των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Καστοριάς θα λυθούν άμεσα.

Τη διαβεβαίωση αυτή πήρε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα, με παρέμβαση της Βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπίας Τελιγιορίδου.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, παρουσία και της Βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπίας Τελιγιορίδου και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, ζητήθηκε να λυθούν τα προβλήματα αυτά, ώστε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς να μπορέσει να πραγματοποιήσει διεθνείς πτήσεις τσάρτερ, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς. Την ίδια ώρα, δρομολογείται επίλυση και στο ζήτημα της βίζας για τους πολίτες της Ρωσίας, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς από τη Βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη. Η Βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκαν για το θέμα στην Αθήνα, με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. «Είμαστε σε πολύ καλό σημείο, ώστε να επιλυθεί και αυτό το πρόβλημα που θεωρούμε ότι είναι σημαντικό για την πορεία του κλάδου μας για την επόμενη σεζόν» επεσήμανε ο κ Κορεντσίδης.

via

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *