Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Ζησόπουλος

Προς:
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς
κ. Κίμωνα Μηταλίδη

Καστοριά 8 Μαρτίου 2021

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Με την παρούσα επιστολή μου, θέλω να δηλώσω προς το Προεδρείο σας την αποχώρησή μου από τη δημοτική παράταξη «Συμμαχία Ευθύνης» και την απόφασή μου να παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, όπως ακριβώς προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών.

Παρακαλώ πολύ να προβείτε στις ανάλογες διαδικασίες γνωστοποίησης της απόφασής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς και στα Πρακτικά αυτού.

Με τιμή

Μιχάλης Ζησόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς


 

Μιχάλης Ζησόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς
Καστοριά, 8 Μαρτίου 2021
Προς:
Μέσα Ενημέρωσης Καστοριάς

Πριν από λίγο κατέθεσα επιστολή μου προς το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς (επισυνάπτεται), με την οποία δηλώνω την αποχώρησή μου από τη δημοτική παράταξη «Συμμαχία Ευθύνης» και την απόφασή μου να παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, όπως ακριβώς προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών.

Απευθυνόμενος, με απόλυτο σεβασμό, προς τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που με τίμησαν με τη ψήφο τους, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία, τους διαβεβαιώνω ότι με την ίδια διάθεση και τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσω να τιμώ τη ψήφο τους και ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, έχοντας πάντοτε ως βασική προτεραιότητα να υπηρετώ τους πολίτες και να προασπίζομαι τα συμφέροντα του Δήμου Καστοριάς.

Η μέχρι τώρα πορεία μου στα κοινά, το έχει αποδείξει. Από την πρώτη μέρα της συμμετοχής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, άφησα πίσω εγωισμούς και μικροπολιτικές σκοπιμότητες, ασκώντας τα καθήκοντά μου, από τη μεριά της αντιπολίτευσης, με ουσιαστικό τρόπο και ευσυνειδησία.

Θεωρώ ότι τα διοικητικά-δημοτικά συμβούλια δεν είναι αθροίσματα παρατάξεων, ευκαιριακών ομάδων και πρόσκαιρων συμμαχιών και λυκοφιλιών, αλλά δυναμική ένωση εκπροσώπων των δημοτών για να δίνουν ρεαλιστικές και συμφέρουσες για το Δήμο λύσεις σε όλα τα ζητήματα.

Με βάση όλα τα παραπάνω, τα οποία για μένα αποτελούν βασικές αρχές και αξίες δηλώνω ότι δεν ταυτίζομαι πλέον με τον τρόπο προσέγγισης και με την τακτική που υιοθετεί η δημοτική παράταξη «Συμμαχία Ευθύνης».

Είναι μία απόφαση συνειδητή και χωρίς καμία απολύτως πίεση και σκοπιμότητα, την οποία παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε χωρίς να θέλω προς το παρών να προβώ σε περισσότερες επεξηγήσεις και δηλώσεις.

Σας ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση και τη δημοσιοποίηση της απόφασης και των απόψεών μου.

Μιχάλης Ζησόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *