Αλλαγές στις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου

Την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της μεγάλης συναυλίας (λόγω της παράτασης των απαγορευτικών μέτρων για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών)στη Μεσοποταμία, από το δασάκι  στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου/Λυκείου Μεσοποταμίας, γνωστοποίησε ο Δήμος Καστοριάς.

Ο Κώστας Αγέρης που εντυπωσίασε και νίκησε  στο Voice το 2015 περιμένει να ταξιδέψει μουσικά, όσους προλάβουν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω μέτρων) την Τρίτη 17 Αυγούστου στις 9 μ.μ.

 

Αλλαγή όμως της τελευταίας στιγμής και στα survival games, τη μεγάλη αθλητική/πολιτισμική διοργάνωση για τα παιδιά του Δήμου.

Ο λόγος για τον παρουσιαστή της διοργάνωσης, το ρόλο του οποίου αναλαμβάνει ο άλλοτε παίκτης του survival secret (όπως μας διαφώτισε η Google), Γιώργος Μανίκας και όχι  οι πατέρας και υιός Κρητικός, όπως ειχε ανακοινωθεί στην αρχή.

Το κόστος της διοργάνωσης εξακολουθεί να ανέρχεται στα 7000€, όπως έχουμε πει εδώ και καιρό. Οι συμμετοχές είναι δωρεάν για τα παιδιά του Δήμου που θα προλάβουν να κλείσουν έγκαιρα θέσεις.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 19 Αυγούστου, για να διεκδικήσετε τα πλούσια δώρα των χορηγών και μια εμπειρία ζωής για τα παιδιά….


Για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή στο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που ακολουθεί, θα σας κρατάμε ενήμερους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *