«Ο Αϊ Βασίλης των Ευχών» στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας και στην Πλατεία Ομονοίας;!

Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα την Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τροποποίηση της υπ’ αριθ. 19/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Επικαιροποίηση – τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Θεματικού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου «Ο Αϊ Βασίλης των Ευχών» στο πάρκο ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ της Δημοτικής Κοινότητας Καστοριάς του Δήμου Καστοριάς», η οποία θα συζητηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Σύμφωνα λοιπόν με την εισήγηση αυτή ο Δήμος προτίθεται να διοργανώσει δύο Χριστουγεννιάτικα πάρκα, ένα στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας κι ένα στην Πλατεία Ομονοίας. Για το λόγο αυτό ζητά τις παρατηρήσεις και τις ιδέες των Δημοτών…

Αναλυτικά διαβάστε παρακάτω: 

 

Ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο του άρθρου 79 του Ν. 3463/2006, καλεί σε δημόσια διαβούλευση τους αρμόδιους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς και ομάδες πολιτών και πολίτες, να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους για το θέμα που αφορά στην έκδοση κανονιστικής απόφασης σχετικά με την τροποποίηση της υπ’ αριθ. 19/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Επικαιροποίηση – τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Θεματικού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου «Ο Αϊ Βασίλης των Ευχών» στο πάρκο ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ της Δημοτικής Κοινότητας Καστοριάς του Δήμου Καστοριάς».

 Αποστολή παρατηρήσεων ή προτάσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epzkastorias@gmail.com ή στο fax: 24670 24711 (Γραφείο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τηλ. 2467351163), μέχρι τη Δευτέρα, 26/11/2018 και ώρα 11:00.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 

 

 

Μακάρι να βρεθούν λύσεις και να υπάρχουν ήδη ενδιαφερόμενοι για το εγχείρημα αυτό, έστω και την παρούσα χρονική στιγμή!

(Μην ξεχνάμε πως τα Τρίκαλα (π.χ.) είναι πανέτοιμα και θα υποδεχθούν τους πρώτους Χριστουγεννιάτικους επισκέπτες τους στις 30 Νοεμβρίου…)

 

Χ.Κ.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

One thought on “«Ο Αϊ Βασίλης των Ευχών» στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας και στην Πλατεία Ομονοίας;!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *