Φρενίτιδα για την Black Friday σε όλη την Ελλάδα – Αυξημένη κίνηση και στην Καστοριά

Στους ρυθμούς της Black Friday κινείται η ελληνική αγορά, με καταναλωτές κι επιχειρηματίες να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα. 

Για να μην σας εξαπατήσουν: Αυτές είναι οι τιμές πριν την Black Friday!

Κάποιοι καταναλωτές έχουν ήδη προνοήσει και έχουν κρατήσει τα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν αύριο. Όπως αυτό εδώ το carousel που έχει το όνομα της μελλοντικής του ιδιοκτήτριας.

«Και φέτος συμμετέχουμε με ποσοστό από 10 έως 50%, σε διάφορα προϊόντα, όχι βέβαια σε όλα γιατί είναι ασύμφορο…» δηλώνει ο καταστηματάρχης Αντώνης Λεούσης.

Πολλοί καταναλωτές περιμένουν πως και πως την αυριανή μέρα για να πάρουν ότι έχουν βάλει από καιρό στο μάτι.

Ρούχα, παπούτσια και βασικά ηλεκτρονικές συσκευές είναι στις προτεραιότητες.  

Υπάρχουν όμως και άλλοι που θεωρούν την μέρα αυτή παγίδα.

Οι πωλήσεις σύμφωνα με το Black Friday Global αυξήθηκαν κατά 2.600%!  Στην κατάταξη μάλιστα η Ελλάδα είναι στην πρώτη τετράδα μετά το Πακιστάν, την Ουγγαρία και την Ιταλία. 

Η απήχηση ήταν τέτοια που φέτος στην Black Friday συμμετέχουν ακόμα και εταιρείες αυτοκίνητων, σούπερ μάρκετ και…  ταβέρνες,  όπως στην Σταμάτα.  «Εμείς λειτουργούμε με μια έκπτωση της τάξεως του 50% και σήμερα και αύριο επί των αναγραφόμενων τιμών στον κατάλογό μας» δηλώνει στο Star ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Σταμάτα Νίκος Πέππας.

star.gr

 

Στην Καστοριά

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι όμως η κίνηση και σε καταστήματα της Καστοριάς. Κίνηση που θα κορυφωθεί αύριο Παρασκευή!

Σε αντίθεση με την περίοδο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, η οποία κινήθηκε σε πολύ υποτονικούς ρυθμούς σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Καστοριάς, ο κόσμος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις μεγάλες εκπτώσεις των καταστημάτων.

Σε ορισμένα καταστήματα μάλιστα αναμένεται να πραγματοποιηθούν πωλήσεις μεγαλύτερες ακόμα και από την επερχόμενη Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Είναι κοινό μυστικό πως το αγοραστικό κοινό της Καστοριάς εξακολουθεί να ψωνίζει (παρά τη διαφωνία μερίδας των καταστηματαρχών) αλλά έχει στραφεί αποκλειστικά στο κυνήγι των μεγάλων προσφορών.  Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι αγορές μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Καλές αγορές, με προσοχή! Αξιολογήστε τις ανάγκες σας και τις πραγματικές ευκαιρίες για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως!

Χ.Κ.

 

 

 

 

 
 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *