Ξεχωριστές δημιουργίες για το ανανεωμένο menu του Αρτοζαχαροπλαστείου – Catering Ίρις, με την υπογραφή πασίγνωστου chef
Ο executive chef Βασίλης Μάνδρος βρέθηκε στην Καστοριά αποκλειστικά για τις ανάγκες της γαστριμαργικής επίδειξης νέων πιάτων, στο προσωπικό του εργαστηρίου του Αρτοζαχαροπλαστείου – Catering Ίρις.
Μετά από πολλές ώρες δημιουργίας και συνδυασμού γεύσεων και αρωμάτων – φρέσκων εκλεκτών προϊόντων -η επίδειξη ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, παρουσιάζοντας πρωτόγνωρες γευστικές προτάσεις.
Τα νέα πιάτα – έκπληξη θα προστεθούν σύντομα στο ανανεωμένο menu του Αρτοζαχαροπλαστείου – Catering Ίρις, προσφέροντας gourmet επιλογές που υπόσχονται να αναβαθμίσουν το catering στην Καστοριά.
Μπορείτε να πάρετε μία νοερή «γεύση» από την επίδειξη του executive chef Βασίλη Μάνδρου στο εργαστήριο του Αρτοζαχαροπλαστείου – Catering Ίρις, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου…
Ο ιδιοκτήτης του Αρτοζαχαροπλαστείου – Catering Ίρις, κ. Παύλος Ανδρεόπουλος με τον executive chef της ΕΛΑΙΣ-Unilever Hellas κ. Βασίλη Μάνδρο κατά τη διάρκεια της επίδειξης των νέων αποκλειστικών πιάτων.
Πανδαισία γεύσεων και εκπληκτικός συνδυασμός χρωμάτων, αποτέλεσμα των εκλεκτών προϊόντων και του αναγνωρισμένου ταλέντου του Βασίλη Μάνδρου.
Σας άνοιξε η όρεξη; Περισσότερες λεπτομέρειες….