Την Πέμπτη ξεκινά το 3ο FUR SHOPPING FESTIVAL – 2 μουσικές εκδηλώσεις & άλλες εκπλήξεις για τους επισκέπτες

3rd FUR SHOPPING FESTIVAL

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το 3rd Fur Shopping Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας, στην Καστοριά, με σκοπό να ενισχυθούν οι πωλήσεις των γουνοποιητικών επιχειρήσεων σε μία «νεκρή» περίοδο για τον κλάδο.

Για τον λόγο αυτό οι διοργανωτές εξασφάλισαν την έλευση όσο το δυνατόν περισσότερων εμπορικών επισκεπτών από διάφορες χώρες, οι οποίοι ήδη έχουν κάνει προεγγραφή, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα του Festival.

Ωστόσο, επισημαίνει η διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην παγκόσμια αγορά της γούνας και η μικρή αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, είναι αναμενόμενο να επηρεάσουν αρνητικά και το festival, με όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει, βέβαια, να στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, πάντως, οι επισκέπτες, πέραν των εμπορικών επαφών, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στις δύο μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών, μία για το καλωσόρισμά τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς την πρώτη ημέρα του Fur Shopping Festival και μία αποχαιρετιστήρια, που θα διεξαχθεί στον ειδικό χώρο αναψυχής που στήθηκε μέσα στην Έκθεση και ο οποίος θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το «Περίπτερο Ιστορίας» της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, το οποίο επιμελήθηκε η Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών «Θωμάς Μανδακάσης».

Το 3rd Fur Shopping Festival διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO και η Π.Ε. Καστοριάς – Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το festival υποστηρίζουν και φέτος τα μεγαλύτερα Δημοπρατήρια Γουνοδερμάτων: NAFA, SAGA FURS, και KOPENHAGEN FUR, το Enterprise Greece και οι Δήμοι Καστοριάς και Άργους Ορεστικού.

Υπενθυμίζεται ότι για τους μη εμπορικούς επισκέπτες θα υπάρχει αντίτιμο εισόδου (20 ευρώ για τη μία ημέρα και 50 ευρώ για το τριήμερο).

 

3rd FUR SHOPPING FESTIVAL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1-3 Πρόγραμμα, 2018
Ώρες λειτουργίας: 10:30-17:30

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου
10:30: Έναρξη Φεστιβάλ – lΠροσέλευση επισκεπτών
20:00: Party Καλωσορίσματος στο Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου
16:00 Αποχαιρετιστήριο Party  στο Διεθνές Εκθετήριο Γούνας

Βρείτε όλες τις πληροφορίες για το 3o Fur Shopping Festival εδώ!
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *