Τι κάνουν το πρωί οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι!

Κάθε πρωινό είναι ξεχωριστό για τον καθένα μας, ο οποίος έχεις μία mini αγαπημένη ρουτίνα που συνοδεύεται από συγκεκριμένες κινήσεις. Όπως και να ‘χει, αυτά που κάνουμε όλοι μας το πρωί, τα κάνουμε για να έχουμε μία δημιουργική ημέρα στη σχολή ή στη δουλειά.

Μεγάλη σημασία έχει, όμως, τι κάνουν στο ξεκίνημα της ημέρας τους, οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι. Μέσα σε αυτούς, εντάσσονται πολιτικοί και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε τεχνολογικού κολοσσούς. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πρωϊνή ρουτίνα των επιτυχημένων ανθρώπων όπως δημοσιεύτηκε στο Independent.

Steve Jobs

O συνιδρυτής της Apple, κάθε πρωί κοιταζόταν στον καθρέφτη και ρωτούσε τον εαυτό του: «Αν σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της ζωή μου, θα ήμουν ευτυχής με αυτά που έχω προγραμματίσει να κάνω σήμερα;». Εάν η απάντηση ήταν αρνητική για αρκετές, συνεχόμενες ημέρες, αντιλαμβανόταν πως κάτι δεν πάει καλά και πως πρέπει να κάνει κάτι για να το αλλάξει.

0779426001444725643 (1)

Winston Churchill

Ο θρυλικός Bρετανός Πρωθυπουργός, και γνωστός για το φλέγμα του Churchill ξυπνούσε κάθε πρωί στις 7:30 αλλά έμενε στο κρεββάτι μέχρι τις 11πμ. Του άρεσε να παίρνει το πρωινό του στο κρεββάτι, να διαβάζει την εφημερίδα του και να υπαγορεύει στη γραμματέα του.

Prime Minister Winston Churchill of Great Britain, 1942.

Mark Zuckerberg

Όπως θα έχετε προσέξει ο συνιδρυτής του Facebook, ανήκει στην κατηγορία εκείνων που επειδή δεν θέλουν να ξοδεύουν χρόνο σκεπτόμενοι τι θα φορέσουν, φροντίζουν να έχουν έναν μεγάλο αριθμό από…ίδια ρούχα. «Έτσι, έχω να αποφασίσω για ένα πράγμα λιγότερο, κάθε μέρα», έχει δηλώσει ενώ όπως έχει επίσης αποκαλύψει συνήθως ξεκινά τη μέρα τους έχοντας κοιμηθεί πολύ λίγο, αφού μένει ξύπνιος μέχρι τα ξημερώματα συνομιλώντας διαδικτυακά με προγραμματιστές.

0103348001444724091

Barack Obama

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, φροντίζει να γυμνάζεται σκληρά κάθε πρωί ξεκινώντας συνήθως στις 6:45πμ ακριβώς. Καθημερινά, παίρνει το πρωινό του με τα μέλη της οικογένειας του ενώ του αρέσει να βοηθάει τη σύζυγό του Μισέλ όταν ετοιμάζει τις κόρες τους για να πάνε σχολείο.

WASHINGTON, DC - OCTOBER 07: US President Barack Obama answers questions about jobs during an event in the East Room at the White House October 7, 2015 in Washington, DC. The event was co-hosted by'Coworker.org' with workers, employers, unions and other advocates in attendance. (Photo by Mark Wilson/Getty Images)

Bill Gates

Ο συνιδρυτής της Microsoft είναι γνωστό πως αποτελεί έναν από τους πιο παθιασμένους «κήρυκες» των κανόνων που εξασφαλίζουν την καλή υγεία. Έτσι ξεκινά το πρωινό του, τρέχοντα πάω στον διάδρομο για περίπου μια ώρα, συνήθως παρακολουθώντας κάποιοι επιμορφωτικό πρόγραμμα.

0147358001444725200

David Cameron

Ο νυν πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου όταν δεν έχει πολύ πρωινές υποχρεώσεις επιλέγει να μένει στο σπίτι, να κάνει πρωινό με την οικογένειά του και να περνά χρόνο μαζί τους. Τις πρωινές ώρες μάλιστα, είναι και σε εφαρμογή η απαγόρευση προς όλα τα μέλη της οικογένειας να ανοίγουν την τηλεόραση, καθώς ο Cameron πιστεύει πως κυρίως τα παιδιά θα πρέπει το πρωί να κάνουν κάτι πιο παραγωγικό ή δημιουργικό. Όταν πάντως ο πρωθυπουργός, βρίσκεται εκτός σπιτιού, επιλέγει να περνά το πρωινό του διαβάζοντας εφημερίδες.

0464419001444725556

Jeff Bezos

Ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon έχει δηλώσει πως απεχθάνεται τα πολύ πρωινά meetings. Προτιμά να περνά τα πρωινά του, στο σπίτι του και να απολαμβάνει ένα υγιεινό πρωινό με την οικογένειά του.

 

ioanninabars.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *