Θερμότατη υποδοχή της Μαρίας Αντωνίου στην Πιερία (φωτογραφίες)

Θερμότατη υποδοχή της Μαρίας Αντωνίου στην Πιερία. Προήδρευσε και πραγματοποίησε ομιλία στην Νομαρχιακή Συνέλευση.

 

Με στόχο να φέρει τα στελέχη και τους πολίτες, με τις ιδέες και τις προτάσεις τους, ακόμη πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία συνεχίζεται το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία.

 

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής η Μαρία Αντωνίου, ορισμένη από την Γραμματεία της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., ως Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας, προήδρευσε της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Ν.Δ. Πιερίας, το Σάββατο 11 Ιουνίου, στην Κατερίνη.

 

Η Μαρία Αντωνίου, αφού ευχαρίστησε για την υποδοχή που της επιφύλαξαν, αναφέρθηκε στην ομιλία της σε όλα τα τρέχοντα σημεία της πολιτικής επικαιρότητας, άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και όλοι μαζί έδωσαν το σύνθημα για να φύγει η πιο ανίκανη κυβέρνηση που κυβέρνησε ποτέ τη χώρα, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

 

Νωρίτερα, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε., τονίζοντας πως η άψογη παρουσία και ενεργή συμμετοχή όλων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ενισχύει σημαντικά την νικηφόρα πορεία της παράταξης με στόχο την διακυβέρνηση της χώρας, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Φωτογραφίες:

antoniou_katerini1

antoniou_katerini3

antoniou_katerini7

antoniou_katerini8

antoniou_katerini9

antoniou_katerini10

antoniou_katerini11

antoniou_katerini13

antoniou_katerini14

antoniou_katerini16

antoniou_katerini17

antoniou_katerini18

antoniou_katerini19

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *