Τέλος εποχής για τη «Λαδόκολλα»

Δυστυχώς η πραγματικότητα απέχει πολύ από δηλώσεις και χαρούμενες συνεντεύξεις εκπροσώπων φορέων της περιοχής μας και είναι λυπηρή.

Ένα ακόμα βαρύ λουκέτο σε μια αγαπητή και πετυχημένη επιχείρηση που ταυτίστηκε με τον τουρισμό εδώ και πολλά χρόνια, με έδρα σε ένα από τα πλέον επισκέψιμα σημεία της πόλης, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι λίγοι πλέον μπορούν να επιβιώσουν και νέοι Καστοριανοί αναγκάζονται να αλλάξουν πορεία στη ζωή τους με κίνητρο την ελπίδα για καλύτερο μέλλον.

Ευχόμαστε στους ιδιοκτήτες της «Λαδόκολλας» ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή με ουσιαστικές βάσεις στον τουριστικό τομέα και όραμα-προγραμματισμό των φορέων, η επιχείρηση θα έχει μπροστά της δεκαετίες λειτουργίας. Μαρία &  Ελένη, το μέλλον είναι μπροστά σας και είναι λαμπρό!

Ευχόμαστε οι σύλλογοι και οι φορείς να αντιληφθούν την πραγματικότητα, να κάνουν βόλτα μετά τις 9 το βράδυ σε κεντρικές οδούς της πόλης και να δουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την πραγματικότητα. Η τουριστική σεζόν της Καστοριάς ξεκινά τώρα και οι προβλέψεις είναι απλά δυσοίωνες! Θέρμανση, ενέργεια, φόροι, έξοδα, ακρίβεια πρώτης ύλης κλπ δεν μπορούν να στηριχτούν με πυροτεχνήματα.

Τα αποτελέσματα της τρομακτικής ανεργίας και του οικονομικού μαρασμού είναι ορατά παντού δίπλα μας.  Πλειστηριασμοί, λουκέτα, χρέη και παρακάλια για επιδοτήσεις…Καστοριά 2022 – η πραγματικότητα!!

Η ανάρτηση που πρέπει να διαβαστεί μεγαλόφωνα:

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *