Στο φετινό Run Greece πρέπει να εγγραφείτε

Το Run Greece διοργανώνεται για μία ακόμα χρονιά στην Καστοριά και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Εσείς εγγραφήκατε; Να γιατί πρέπει να το κάνετε αύριο το πρωί…

Στις 15 Μαΐου χιλιάδες Καστοριανοί και δρομείς από όλη την Ελλάδα θα δώσουν το παρών στην πιο γιορτινή αθλητική διοργάνωση του χρόνου.

Το Run Greece στην Καστοριά είναι η πιο όμορφη διοργάνωση των Run Greece πανελλαδικώς γιατί έχει ένα πλεονέκτημα που κάνει τη διαφορά…την ασύγκριτη ομορφιά της Καστοριάς!

 

Δεν χρειάζεται να είστε αθλητές ή σε άψογη φυσική κατάσταση! Υπάρχουν διαδρομές για κάθε ενδιαφερόμενο ανάλογα με τις αντοχές και τις δυνατότητές του, φυσικά. Άλλωστε η επιλογή των 5χλμ μπορεί να εξελιχθεί σε μία καλή βόλτα στο πιο γιορτινό κλίμα που μπορούμε να βρούμε στην Καστοριά. 1-DSC_0118

 

 

Συμμετέχω στο Run Greece ως δρομέας…κερδίζω
 • Άθληση
 • Κοινωνικοποίηση
 • Διασκέδαση
 • Ψυχαγωγία
 • Φιλανθρωπική προσφορά
 • Υγιή Ανταγωνισμό
 • Διακριτικά-πιστοποιητικά συμμετοχής
 • Φωτογραφίες

Όλη η πόλη θα είναι εκεί, εμείς οχι;

 

Συμμετέχω στο Run Greece ως εθελοντής…κερδίζω
 • Διακριτικά-πιστοποιητικά συμμετοχής
 • Φωτογραφίες
 • ικανοποίηση από την ανιδιοτελή προσφορά
 • κοινωνικοποίηση
 • διασκέδαση

 

 

25-DSC_0751

 

 

Κάνουμε νωρίς της εγγραφή μας γιατί υπάρχει όριο συμμετοχών
Ημιμαραθώνιος: 400
Αγώνας 10χλμ: 600
Αγώνας 5χλμ: 1500
Αγώνας Παιδιών: 800

 

2-15-6

Θα μας κοστίσει

Η συνδρομή συμμετοχή τόσο στον Ημιμαραθώνιο όσο και στους Αγώνες 5 & 10χλμ είναι 5 Ευρώ.

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής σας μπορεί να γίνει:
(α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής,
(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό 08048057981 (Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ – ΙΒΑΝ: GR0601100800000008048057981) – Δικαιούχος: ΣΕΓΑΣ
(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση συμπληρωμένης έντυπης αίτησης συμμετοχής.

Η Wind (μέγας χορηγός του αγώνα) θα δώσει και φέτος μεγάλο χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

 

 

Επιλέξτε τη διαδρομή σας

Ημιμαραθώνιος (21.100μ)

kastoria_half_1280

Διαδρομή: Η εκκίνηση των αθλητών θα λάβει χώρα μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στην οδό Μ. Αλεξάνδρου. Οι δρομείς θα διασχίσουν τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου, Ορεστιάδας, θα αφήσουν πίσω τους το γραφικό Ντόλτσο και την πόλη της Καστοριάς, θα περάσουν από το Νοσοκομείο και τη Σπηλιά του Δράκου. Συνεχίζοντας προς την ιστορική Μονή της Μαυριώτισσας (Μονή του 11ου αιώνα) θα διασχίσουν την οδό Σουγαρίδη κατευθυνόμενοι στον Ναυτικό Όμιλο και θα μπουν ξανά στην πόλη στο ύψος της Λεωφόρου Νίκης έχοντας στο αριστερό τους χέρι την παραδοσιακή γειτονιά Απόζαρι. Θα φτάσουν στη συνέχεια στην Πλατεία Μακεδονομάχων, θα περάσουν την οδό 11ης Νοεμβρίου, θα μπουν στην Μ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, θα στρίψουν στον κόμβο προς την Λεωφόρο των Κύκνων, όπου θα γίνει αναστροφή στο ύψος του πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Καστοριάς, για να επιστρέψουν μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς συνεχίζοντας για τη 2η στροφή, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή εκτός του κομματιού της Λεωφόρου των Κύκνων. Οι οι αθλητές-τριες θα τερματίσουν μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

 

Αγώνας 10χλμ

kastoria_10Km_1280

Διαδρομή: Η εκκίνηση των αθλητών θα δοθεί μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στην Μ. Αλεξάνδρου. Οι δρομείς θα διασχίσουν τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου, Ορεστιάδας, θα αφήσουν πίσω τους το γραφικό Ντόλτσο και την πόλη της Καστοριάς, θα περάσουν από το Νοσοκομείο και τη Σπηλιά του Δράκου. Συνεχίζοντας προς την ιστορική Μονή της Μαυριώτισσας (Μονή του 11ου αιώνα) θα διασχίσουν την οδό Σουγαρίδη κατευθυνόμενοι στον Ναυτικό Όμιλο και θα μπουν ξανά στην πόλη στο ύψος της Λεωφόρου Νίκης έχοντας στο αριστερό τους χέρι την παραδοσιακή γειτονιά Απόζαρι. Θα φτάσουν στη συνέχεια στην Πλατεία Μακεδονομάχων, θα περάσουν την οδό 11ης Νοεμβρίου, θα μπουν στην Μ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς θα στρίψουν στον κόμβο προς την Λεωφόρο των Κύκνων και θα κάνουν αναστροφή στο ύψος του Εμπορικού Κέντρου, για να επιστρέψουν και να τερματίσουν μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

 

Αγώνας 5χλμ

kastoria_5Km_1280

Διαδρομή: Η εκκίνηση των αθλητών θα δοθεί στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας (απέναντι από την είσοδο του πάρκιγγκ της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς) επί της Λεωφόρου των Κύκνων. Οι δρομείς θα κάνουν αναστροφή στο ύψος του πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, θα διασχίσουν τη Λεωφόρο των Κύκνων από το άλλο ρεύμα φθάνοντας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, θα συνεχίσουν στο αριστερό ρεύμα της Μ. Αλεξάνδρου, θα εισέλθουν στην οδό Ορεστιάδας και φτάνοντας στο ύψος της οδού Ρήγα Φεραίου (Ντολτσό) θα κάνουν αναστροφή. Στη συνέχεια, θα συνεχίσουν στο αριστερό ρεύμα της οδού Ορεστιάδας, θα βγουν στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και θα τερματίσουν μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

 

 

Ραντεβού στις 15 Μαΐου 2016 στο Run Greece της Καστοριάς! Εγγραφές μέχρι 10 Μαΐου!

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Run Greece

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

One thought on “Στο φετινό Run Greece πρέπει να εγγραφείτε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *