Στηρίξτε την καμπάνια της Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών «Θωμάς Μανδακάσης» για την αγορά μιας Τούμπας

Η Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς «ΘΩΜΑΣ ΜΑΝΔΑΚΑΣΗΣ», εδρεύει στη πόλης της Καστοριάς και είναι ένας επιστημονικός και πολιτιστικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός.

Σχετικά με τις δράσεις του μπορείτε να ενημερωθείτε από το ιστολόγιο που διατηρεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://mandakasis-academy.blogspot.gr

Η Ακαδημία, θα καταβάλει προσπάθεια να εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση από δωρεές και χορηγίες της αγοράς μουσικών οργάνων για τους μουσικούς της Φιλαρμονικής της, αλλά και να δώσει τη δυνατότητα και το κίνητρο σε μαθητές και πολίτες της Καστοριάς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να ενασχοληθούν με τη μουσική, αναβαθμίζοντας συγχρόνως το πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο της αστικής κοινωνίας της Καστοριάς. Μέσω αυτής της κίνησης θα επιχειρηθεί η Ακαδημία να καταστεί εγγυητής ύπαρξης της Φιλαρμονικής στη Καστοριά, ανεξαρτήτως αν αυτή η προσπάθεια στηριχθεί από την τοπικές αρχές ή όχι.

Για αρχή σκοπός μας είναι να εξασφαλιστεί το ποσό των 5.699€ για την αγορά ενός χάλκινου μουσικού οργάνου, ειδικότερα δε μιας Τούμπας τύπου Cerveny CVBB 686-4B Bb-Tuba (https://www.thomann.de/gr/cerveny_cbb_686_4px_bb_tuba.htm), για έναν μαθητή της φιλαρμονικής, ο οποίος αυτή την στιγμή παίζει με ένα παρόμοιο μουσικό όργανο του 1920 της προπολεμικής φιλαρμονικής της Καστοριάς και παρά τη θέλησή του για μάθηση συναντά δυσκολίες λόγω της παλαιότητας του μουσικού οργάνου. Με την αγορά ενός νέου οργάνου θα θέλαμε να του δώσουμε το κίνητρο να ασχοληθεί περισσότερο με τη μουσική και να συμμετέχει στη φιλαρμονική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

* Το περασμένο έτος, Ιούνιο 2017 ο συμπολίτης μας κ. Δημήτριος Νάσκος, πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριέων και Περιχώρων Καστοριάς, ομογενής από το Τορόντο του Καναδά πραγματοποίησε δωρεά 3000€ για την αγορά δύο μουσικών οργάνων Yamaha YAH-203 Eb- Alto Horn.

Δωρεές και Χορηγίες μπορούν να πραγματοποιηθούν στον τραπεζικό λογαριασμό της Ακαδημίας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ «ΘΩΜΑΣ ΜΑΝΔΑΚΑΣΗΣ»
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΦΜ: 997842030 – ΔΟΥ: ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΙΒΑΝ: GR48 0171 2360 0062 3612 8014 867
ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ

 

Επικοινωνία:
+30 6946340364
mandakasis.academy@yahoo.gr

Μπορείτε να συνεισφέρετε στην προσπάθεια κάνοντας τη δωρεά σας εδώ!

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *