Στείλτε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας για την Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην Καστοριά

Μέχρι τη Δευτέρα έχετε προθεσμία να συμβάλλετε στην έκδοση κανονιστικής απόφασης σχετικά με την έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Χριστουγεννιάτικης Αγοράς στην Καστοριά.

 

Με τον όρο Χριστουγεννιάτικη Αγορά, αναφερόμαστε στην αγορά που θα λειτουργεί στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο το οποίο προετοιμάζει ο Δήμος Καστοριάς και για το οποίο θα ανακοινώσει λεπτομέρειες το προσεχές διάστημα.

Είναι γνωστή η πρόθεση του Δήμου φέτος για ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που θα ξεκινά στις 8 Δεκέμβρη και θα ολοκληρώνεται με την παρέλαση των Καρναβαλιών στις 8 Ιανουαρίου.

Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά φαίνεται πως θα λειτουργεί 20 ημέρες, με 15 ξύλινα σπιτάκια τα οποία θα πωλούν είδη δώρων, ζαχαρωτά και διάφορα snacks.

Μελετήστε το Κανονισμό Λειτουργίας & Τοποδιάγραμμα, σκεφτείτε και στείλτε τις παρατηρήσεις σας στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου για να αισθάνεστε χαρούμενοι για τη δική σας συμβολή στη φετινή διοργάνωση.

2 εβδομάδες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην Καστοριά…ο χρόνος φαντάζει ασφυκτικά λίγος και οι απαιτήσεις του κόσμου, εξαιτίας των δηλώσεων εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, είναι πιο μεγάλες από ποτέ!

 

 

Κανονισμός λειτουργίας Χριστουγεννιάτικης Αγοράς.

Ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο του άρθρου 79 του Ν. 3463/2006, καλεί σε δημόσια διαβούλευση τους αρμόδιους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς και ομάδες πολιτών και πολίτες, να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους για το θέμα που αφορά στην έκδοση κανονιστικής απόφασης σχετικά με την έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Χριστουγεννιάτικης Αγοράς.

Αποστολή παρατηρήσεων ή προτάσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epzkastorias@gmail.com ή στο fax: 2467024711 (Γραφείο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τηλ. 2467351163), μέχρι τη Δευτέρα, 25/11/2019 και ώρα 14:00.

Κανονισμός Λειτουργίας & Τοποδιάγραμμα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *