«Η σκληρή κυρία Πλάκα» – Κατάθεση ψυχής από την Βερόνικα Αποστόλου

Τριάντα σελίδες βγαλμένες από την ψυχή ψυχής της Βερόνικας Αποστόλου, που πρέπει όλοι να διαβάσουμε….θα μας μάθει να βλέπουμε τη ζωή με πιο λαμπερά μάτια. 

 

Το βιβλίο…

Αλληγορικός ο τίτλος του παραμυθιού, που επιχειρεί να απομυθοποιήσει μία σοβαρή ασθένεια: την Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Ένα παραμύθι για παιδιά και για μεγάλους
Ευρηματική και παρηγορητική ιστορία για τον αναγνώστη, είτε αντιμετωπίζει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα, είτε όχι. Είναι η πνοή που, λίγο ή πολύ, όλοι έχουμε μέσα μας και έτσι δεχόμαστε την ιστορία με ευχαρίστηση.

4

3
Το βιβλίο καταφέρνει να απομυθοποιήσει την Σκλήρυνση κατά Πλάκας με επιτυχία, καθώς στο φόντο μιας ασθενούς μητέρας, πρώην μπαλαρίνας, η μικρή της κόρη ζωγραφίζει τα δικά της όνειρα: να γίνει κι εκείνη μπαλαρίνα, ισάξια της μητέρας της.
Έτσι, μία τόσο σοβαρή ασθένεια δε γίνεται τροχοπέδη στα όνειρα ενός μικρού κοριτσιού αλλά γίνεται η κινητήρια δύναμη. Εκείνη η δύναμη που κρύβεται πίσω από κάθε παιδικό όνειρο και που είναι τόσο αναγκαία…

14355747_600892940088860_6053040738046669031_n

 

Αγοράστε το μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622. Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα και για 62 χώρες του εξωτερικού.

Σελίδες: 30

Πολυτελής έγχρωμη έκδοση εκτυπωμένη σε βρώσιμο χαρτί με ασφαλή ατοξικά χρώματα.

2

 

 

Λίγα λόγια για την συγγραφέα, Βερόνικα Αποστόλου

veronica_apostolou

Γεννημένη στις 30/05/1989 και με καταγωγή από την Καστοριά η Βερόνικα- Στυλιανή Αποστόλου είναι απόφοιτος του τμήματος βαλκανικών σπουδών Φλώρινας, μεταπτυχιακός του πανεπιστημίου Μακεδονίας και φοιτήτρια νομικής. Ιδρύτρια και πρόεδρος του συλλόγου  ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Καστοριάς. Εκλεγμένο μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας,  αντιπρόεδρος α’ στην Περιφερειακή Ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας και εκλεγμένο μέλος στην Εθνική  Συνομοσπονδία ατόμων με αναπηρία

 

Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο…

capture

5

 

 

Ανυπομονούμε για την επίσημη παρουσίαση…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *