Σύνολα Κιθάρας στο Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς την Κυριακή 20 Μαΐου

Την Κυριακή 20 Μαΐου στις 5.30 το απόγευμα υποδεχόμαστε τους μαθητές του συνόλου κιθάρας της Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης. Θα ξεκινήσουμε την ομαδική μας πρόβα μέσα στο πλαίσια ενός πρωτότυπα οργανωμένου ομαδικού μαθήματος που θα προσφέρουν οι δύο υπεύθυνοι καθηγητές των συνόλων.

Ο Στέλιος Καραγιαννίδης υπεύθυνος του συνόλου κιθάρας της Musicart και ο Βασίλης Θεμελής υπεύθυνος του συνόλου κιθάρας του Μπαϊρακτάρειου Ωδείου Καστοριάς, με τη συνδρομή και τη βοήθεια της Κυριακής Καρποζήλου καθηγήτρια κιθάρας στο Ωδείο Καστοριάς.

Οι καθηγητές θα ακούσουν και θα συμβουλέψουν τους μαθητές τόσο για τον τρόπο μελέτης τους, όσο και για το ομαδικό παίξιμο που προϋποθέτει η σύμπραξη πολλών ατόμων πάνω στη σκηνή. Μετά την πρόβα και το ομαδικό μάθημα θα ακολουθήσει συναυλία στην οποία θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους χωριστά τα δύο σύνολα, και θα συμπράξουν στο τέλος με ένα κοινό έργο.

Πιστεύουμε βαθιά ότι τέτοιου είδους συναντήσεις εξυπηρετούν τις ανάγκες των μαθητών μας και αποσκοπούν στην πραγματική τους μόρφωση, χωρίς ν’ αποτελούν απλώς ευκαιρίες ανάπτυξης δημόσιων σχέσεων. Ελπίζουμε κάτω από τέτοιου είδους προϋποθέσεις να καθιερωθεί η συνάντηση αυτή ως ετήσια.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8.00μ.μ, θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *