Συναυλία – έκπληξη για τα εγκαίνια του κυκλικού κόμβου

Το μεγαλύτερο έργο που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας, παρακολουθήσαμε κάθε (μα κάθε) στάδιο εξέλιξής του και ολοκληρώθηκε σε χρόνο dt (για τα τοπικά δεδομένα), είναι αναμφίβολα ο κυκλικός κόμβος της Νομαρχίας.

Δε θα μπορούσαμε να μη γιορτάσουμε το γεγονός με μία τεράστια συναυλία που στόχο έχει να ξεπεράσει εκείνη της Δέσποινας Βανδή και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, μαζί.

Οι θρυλικοί Scorpions συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν μια από τις πραγματικά τελευταίες συναυλίες της καριέρας τους στην Αρχόντισσα και ανερχόμενο Κόμο της Δυτικής Μακεδονίας, την Καστοριά.

Η συμφωνία του συγκροτήματος με την αρμόδια αντιδημαρχία, έχει επιτευχθεί, με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Η σκηνή μάλιστα πρόκειται να στηθεί στο κέντρο του κυκλικού κόμβου (γι αυτό δε θα τοποθετηθεί γκαζόν και λουλούδια μέχρι τότε) με το κοινό να περικλείει ton Κλάους και την παρέα του.

Δεν πρέπει να γίνει καμία συσχέτιση με την προεκλογική περίοδο, λένε οι εμπνευστές και οι διοργανωτές, παρά μόνο πρέπει να γιορτάσουμε ξέφρενα το μοναδικό έργο που μάλλον αξίζαμε και ίσως  δεν φανταζόμασταν ποτέ να παίρνει σάρκα και οστά στην περιοχή, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας τη ζωή μας.

 

Μετά το Πάσχα στις 23/6 ώρα 20.00, η καρδιά της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο, χτυπά στον κυκλικό κόμβο!!! 

 

 

 

 

Υ.Γ. Μην γελάτε….ποτέ δεν ξέρετε εδώ που ζούμε τι μας περιμένει προεκλογικά!!! 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *