Συνάντηση Μαρίας Αντωνίου με τον Προέδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι παραβρέθηκαν στη 32η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείωντου Ιδρύματος Αθ. Βασ. Μπότση, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο κτίριο της παλιάς Βουλής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

 

Εκεί ήταν και η Μαρία Αντωνίου, η οποία είχε ιδιαίτερα θερμή συνομιλία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και με πολλούς από τους παρισταμένους στην σημαντική αυτή διοργάνωση-θεσμό, όπου ενθαρρύνεται η προσπάθεια για αληθινή και πραγματική δημοσιογραφία προς όφελος του λαού και του δημοσίου συμφέροντος.

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ζωή των ανθρώπων γίνεται καλύτερη όταν υπάρχει απόλυτη ελευθερία στην ενημέρωση και όταν η ποσότητα και η ποιότητα των πληροφοριών τίθενται στην υπηρεσία της αληθινής πληροφόρησης και όχι της προπαγάνδας”, δήλωσε η Μαρία Αντωνίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “αυτό πρέπει να ξεκινάει πρωτίστως από την Ε.Ρ.Τ., τη δημόσια τηλεόραση, που την πληρώνουμε υποχρεωτικά όλοι οι Έλληνες. Γι’ αυτό και οφείλει να σέβεται την ενημέρωση όλων των Ελλήνων. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση η δημόσια τηλεόραση να λειτουργεί ως τηλεοπτική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *