Συνάντηση Δημάρχου Καστοριάς με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας – Συζητήθηκαν φλέγοντα θέματα της Καστοριάς

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής επισκέφθηκε εχθές, 14/7/2016 στην Κοζάνη τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη.

Στην πολύωρη συνάντηση, που έλαβε χώρα μέσα σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης και κατανόησης, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον Δήμο Καστοριάς και αναλύθηκαν οι τρόποι με τους οποίους η ΠΔΜ μπορεί να συμβάλει στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση τους.

Πιο συγκεκριμένα, στην χθεσινή σύσκεψη, στην οποία παρευρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι Δημήτριος Κωτούλας και Μιχαήλ Μπινιάκος, αναλύθηκαν όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν για το επιτυχές κλείσιμο του ΕΣΠΑ 2007-13 με έμφαση στην αντιμετώπιση ιδιαίτερων και συγκεκριμένων προβλημάτων, καθώς επίσης και οι προκλήσεις για την νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Πέρα από την συνεργασία για τα ευρωπαϊκά προγράμματα, υπήρξε ενημέρωση και συντονισμός των δυο φορέων για μια ευρεία γκάμα υποθέσεων με τοπικό χαρακτήρα, όπως ο σχεδιασμός για την Αρχιτεκτονική Σχολή, η πιθανότητα κατασκευής βαλβιδοστασίου του ΤΑΠ, η κατασκευή του Φράγματος Πολυκεράσου, η κατασκευή δια-δημοτικού κυνοκομείου και η αντιμετώπιση της επικινδυνότητας των κατολισθήσεων στην Κλεισούρα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *