Με συγκρατημένη αισιοδοξία ξεκίνησε η 44η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς – φωτογραφίες

Με μεγάλη προσέλευση και υψηλές προσδοκίες άνοιξε τις πύλες της, λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί, η 44η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς.

Εκατοντάδες εμπορικοί επισκέπτες από διάφορες χώρες κατέφθασαν στο Εκθετήριο για να θαυμάσουν από κοντά τις δημιουργίες των Καστοριανών -και όχι μόνο- γουνοποιών.

Να σημειώσουμε πως φέτος στην έκθεση συμμετέχουν 121 διαφορετικές επιχειρήσεις. Ο διαθέσιμος χώρος έχει καταληφθεί 100%, αποδεικνύοντας πως υπάρχουν περιθώρια επέκτασής του.

Μετά το θετικό κλίμα της έκθεσης του Μιλάνο- μιας έκθεσης που για όσους αναρωτιούνται ολοκληρώθηκε φέτος με περισσότερους από 11.000 εμπορικούς επισκέπτες– η συνέχιση του αυξημένου ενδιαφέροντος και οι καλές πωλήσεις είναι το ζητούμενο για τις επόμενες 3 ημέρες, μέχρι να ολοκληρωθεί η Έκθεση της Καστοριάς.

Η κίνηση στα περίπτερα σήμερα Πέμπτη θεωρείται ικανοποιητική, χωρίς ωστόσο να «φουσκώνει» τα μυαλά των επιχειρηματιών οι οποίοι γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος τα τελευταία χρόνια.

Οι ολοκληρωμένες δουλειές, εκείνες δηλαδή που δε θα μείνουν στο ενδιαφέρον και στις εκκρεμείς παραγγελίες, είναι το ζητούμενο κι εκείνο που θα δώσει τελικά μια ανάσα στον κλάδο.

Να ευχηθούμε καλές δουλειές σε όλους τους συμμετέχοντες! 

 

Φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χ.Κ.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *