Η συγκινητική δημοσίευση του Νάσου Γουμενίδη για το μικρό Νικόλα από το Μαυροχώρι

Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές η ταχύτητα της καθημερινότητας, σε κάνει να ξεχνάς τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή.

Τι είναι αυτό που έχει ουσιαστικά αξία και τι είναι αυτό που δεν αξίζει την προσοχή σου. Αλλά για να πούμε την αλήθεια… οι  άνθρωποι ήταν πάντα έτσι. Εγκλωβισμένοι… μέχρι την στιγμή που κάτι κακό θα τους χτυπήσει την πόρτα.
Ωστόσο, η περίπτωση του μικρού Νικόλα σε κάνει να ξυπνάς έστω για λίγο από το λήθαργο. Σε κάνει να δεις αστραπιαία την πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσεις πώς τίποτα δεν είναι δεδομένο. Καταλαβαίνεις ότι το μόνο που έχει αξία είναι η υγεία. Η δική σου και των αγαπημένων σου ανθρώπων.
Η ζωή έδειξε από πολύ νωρίς στον μικρό Νικόλα το σκληρό της πρόσωπο. Το παιδάκι αν και μόλις οκτώ ετών αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Ο καρκίνος φανερώθηκε σε αυτό το αγγελούδι και οι γιατροί της Ογκολογικής Μονάδας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσ/νίκης έκριναν ότι η μετάβασή του σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού είναι αναγκαία.
Όμως, όπως αντιλαμβάνεστε το κόστος του ταξιδιού του είναι πολύ μεγάλο και η οικογένεια του αδυνατεί να αντεπεξέλθει. Έτσι, όποιος μπορεί να βοηθήσει από το υστέρημα του, μπορεί να το πράξει καταθέτοντας το χρηματικό ποσό που επιθυμεί στον πιο κάτω τραπεζικό λογαριασμό.
Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού:
Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΜΑΖΙ ΣΟΥ»
Τράπεζα  EUROBANK: 0026/0197/86/0200422045 ΙΒΑΝ: GR 1002601970000860200422045
Αιτιολογία κατάθεσης : «Για τον Νικόλα»
Η διαχείριση των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα γίνει από τον Σύλλογο «ΜΑΖΙ ΣΟΥ»
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *