Σε πλήρη λειτουργία η Δημοτική Ιματιοθήκη του Δήμου Καστοριάς

Με το μήνυμα: “ότι περισσεύει από εμάς, μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον άλλον”, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας – Εθελοντισμού και Αθλητισμού, κ. Πέτρος Δοκόπουλος, ανακοίνωσε την πλήρη ετοιμότητα και λειτουργία της Δημοτικής Ιματιοθήκης.

Μία νέα κοινωνική δομή του Δήμου Καστοριάς που είναι εφοδιασμένη, χάρη στην πολύτιμη και γενναιόδωρη συνδρομή συμπολιτών μας, με είδη ρουχισμού, υπόδησης κάθε μεγέθους και ηλικίας, αλλά και άλλων χρηστικών αντικειμένων, όπως παιχνίδια, σχολικές τσάντες κλπ, τα οποία είναι προς διάθεση σε άπορους δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων.

 

Η νέα αυτή προσπάθεια από το Δήμο Καστοριάς έρχεται να προστεθεί στις ανάλογες δράσεις και ενέργειες που πραγματοποιεί η συγκεκριμένη Αντιδημαρχία, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ειδικά τη δύσκολη αυτή χρονική περίοδο που διανύουμε”, υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο κ. Δοκόπουλος, σημειώνοντας ότι “θα είμαστε βέβαια περισσότερο χαρούμενοι, όταν θα εκλείψουν οι λόγοι της ύπαρξης τέτοιων δομών. Μέχρι τότε όμως, ο Δήμος Καστοριάς, με τις αρμόδιες υπηρεσίες και το στελεχιακό του δυναμικό, θα ανοίγει διάπλατα αυτό το δίχτυ προστασίας με πράξεις και έργα για όσους το έχουν ανάγκη”.

 

Παράλληλα, ευχαρίστησε όσους πολίτες ανταποκρίθηκαν στο αρχικό κάλεσμα του Δήμου Καστοριάς κι έφεραν τα συγκεκριμένα είδη, με την ελπίδα αυτή η αξιόλογη και αξιέπαινη προσπάθεια να βοηθήσει εύκολα και διακριτικά τους άπορους συνανθρώπους μας.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Δημοτική Ιματιοθήκη στεγάζεται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Καστοριάς, Παλαιολόγου 1 (έναντι ναού Αγίου Μηνά), ενώ οι μέρες και ώρες λειτουργίας Ιματιοθήκης (διάθεση και παραλαβή ειδών) γίνεται:

Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 13:00

Τηλέφωνα: 2467028967,  2467021027, 2467021021

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *