Πρωτοφανής καθαρισμός της Μητροπόλεως σε πολικές θερμοκρασίες – Άψογος συντονισμός από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας

Πριν προλάβουν καλά καλά να σταματήσουν τα όργανα της πρώτης μέρας των Ραγκουτσαριών, τα συνεργεία καθαριότητας ανέλαβαν δράση.

 

Έλαμπε από καθαριότητα η Μητροπόλεως τα ξημερώματα του Σαββάτου, δημιουργώντας εξαιρετικά καλή εντύπωση σε κατοίκους και επισκέπτες.

Οι δρόμοι δε θύμιζαν σε τίποτα πως διανύουμε τη δεύτερη μέρα των Καρναβαλιών, χάρη στις άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες των συνεργείων.

Εικόνες με σκουπίδια, σπασμένα μπουκάλια και βρωμιές παντός είδους, έλειπαν φέτος από τη Μητροπόλεως.

 

Απορριμματοφόρα, υπάλληλοι με σκούπες και η σκούπα του Δήμου έκαναν άριστη δουλειά, την πιο δύσκολη θερμοκρασιακά βραδιά του Χειμώνα…

 

Εικόνα της Μητροπόλεως σήμερα…

 

 

 

 

Όσο διασκεδάζαμε κάποιοι εργαζόντουσαν σκληρά γι αυτό το αποτέλεσμα!

 

Τα συνεργεία ξεκίνησαν από τις 4.30 τη δύσκολη διαδικασία καθαρισμού της Μητροπόλεως σε θερμοκρασίες εξαιρετικά δύσκολες…στους -10 βαθμούς Κελσίου!

Μαζί τους η συντονίστρια της διαδικασίας, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κα Μαλαματή Αντωνίου, η οποία ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση καθαριότητας της πόλης, βγάζοντας ασπροπρόσωπη τη δημοτική αρχή. 

Φωτογραφίες που ανήρτησε η ίδια τα ξημερώματα από τη διαδικασία…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλά συγχαρητήρια στην κα Αντωνίου και κάθε εργαζόμενο -ξεχωριστά –  της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου, για την προσπάθεια και το εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

 

Χ.Κ.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *