Προοδευτικός Σύλλογος Καστοριάς: Τελευταίες θέσεις για την εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς διοργανώνει εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη για το τριήμερο της 11ης Νοεμβρίου και σας προσκαλεί!

2 λεωφορεία θα ξεκινήσουν το βράδυ της Πέμπτης από την Καστοριά με προορισμό την μαγευτική Κωνσταντινούπολη!

Διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία με πρωινό, ένα πλούσιο πρόγραμμα με επισκέψεις σε αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος της Πόλης, γνωριμία με γεύσεις και αρώματα της Τουρκίας, κρουαζιέρα στον Βόσπορο, φυσικά επίσκεψη στην Αγία Σοφία και πολλές πολλές εκπλήξεις με την φροντίδα των κυριών του Συλλόγου και την εγγύηση του Fourkotis Tours.

Λίγες θέσεις έμειναν ακόμη διαθέσιμες….Προλάβετε!

Όσες φορές κι αν έχετε επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη…ποτέ δεν είναι αρκετές!

 

 

Την ονόμασαν σταυροδρόμι των πολιτισμών…. βασιλίδα των πόλεων…. πρωτεύουσα του Βυζαντίου και τριών διαδοχικών αυτοκρατοριών… η μοναδική πόλη που είναι χτισμένη επάνω σε δύο ηπείρους. Ευρώπη και Ασία…….η πόλη των αισθήσεων…..των ατελείωτων θρύλων…. των γεύσεων της ανατολής….της μοναδικής κληρονομιάς της και του ένδοξου παρελθόντος της…ένας τόπος γεμάτος αντιθέσεις, που σίγουρα μας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα.
Ελάτε να γνωρίσουμε την Βυζαντινή πρωτεύουσα, με όλα τα αρώματα της Ανατολής και τις αξέχαστες αναμνήσεις,που μόνο η Κωνσταντινούπολη μας αφήνει όσες φορές κι αν την επισκεφθούμε.
Με ένα καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα ταξιδεύουμε από 7 έως 11 Νοεμβρίου 2019 με το γραφείο ταξιδίων του Fourkiotis Tours και με ποσό συμμετοχής μόνο 200 EUR .
Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στα τηλ. του Fourkiotis Tours 2467029921 και 23077 και στον Προοδευτικό Σύλλογο Κυριών Καστοριάς κα Νίνα:6980179306.
Κλείστε τώρα !!! Οι θέσεις εξαντλούνται !!!!
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *