Πολύ μεγάλη προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία των εκπαιδευτικών – Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» (φωτορεπορτάζ)

Η Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης και η Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς,  τιμώντας την εορτή των Τριών Ιεραρχών, διοργάνωσαν με μεγάλη συμμετοχή σήμερα Παρασκευή, Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας,
 σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς.
Πλήθος εκπαιδευτικών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, χαρίζοντας 10 λεπτά από τον χρόνο τους αλλά προσφέροντας ζωή σε συνανθρώπους μας.
 Περισσότερες από 50 φιάλες ο απολογισμός μιας σπουδαίας ημέρας…

 

 

Πολλές φιάλες πολύτιμου αίματος συγκεντρώθηκαν από τους εκπαιδευτικούς της περιοχής μας…
Να υπενθυμίσουμε πως τα νοσοκομεία της χώρας έχουν «στερέψει» από αίμα αυτή την περίοδο.

Παράλληλα, ο Σύλλογος «Μαζί Σου» πραγματοποίησε ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τη σημασία δωρεάς Μυελού των Οστών καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να εγγραφεί στη λίστα ζωής των Εθελοντών Δοτών.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου ΜΑΖΙ ΣΟΥ:
Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Στέλλα Τέγου και τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Καστοριάς κ.Παρίση Σπύρο για τη δυνατότητα ενημέρωσης, που δόθηκε στο  Σύλλογο «ΜΑΖΙ ΣΟΥ», εκ΄ μέρους τους ,ώστε να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί σχετικά με το πως μπορεί να γίνει κανείς εθελοντής δότης μυελού των οστών και το πόσο σημαντικό είναι.
Η ενημέρωση έλαβε χώρα σήμερα Πaρασκευή 27 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε  από τη Δ/νση  Β/θμιας Εκπαίδευσης και την ΕΛΜΕ Καστοριάς ως Έκφραση Κοινωνικής Δράσης και Συνεισφοράς του Κλάδου των Εκπαιδευτικών και τιμώντας τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς.
Επίσης ευχαριστούμε   τον Πρόεδρο κ. Ελευθέριο Ασλανίδη  και το Δ.Σ των Εθελοντών Αιμοδοτών 
για τη φιλοξενία στο χώρο τους , όλους όσους έγιναν εθελοντές δότες και  το κ.Σαλβαρίνα Χαράλαμπο χορηγό του οπτικοακουστικού εξοπλισμού της σημερινής δράσης .
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘ΜΑΖΙ ΣΟΥ’

Συγχαρητήρια για την δράση ζωής! Μην ξεχνάτε…

 

Χ.Κ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *