Ποδηλατάδα: Η πραγματικότητα ήταν πολύ ομορφότερη του video

Είναι φορές που η χρήση των τεχνολογικών μέσων δε βοηθά αλλά χαντακώνει την πραγματικότητα.

Όταν σκεφτόμαστε 300 ποδηλάτες όλων των ηλικιών με χαμόγελα και ανεβασμένη διάθεση, σε ένα φυσικό τοπίο όπως αυτό του γύρου της λίμνης της Καστοριάς, αντιλαμβανόμαστε πως το έργο ενός εικονολήπτη/σκηνοθέτη και αργότερα του ανθρώπου που θα αναλάβει την επεξεργασία, είναι ακόμα πιο εύκολο για καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Αποτέλεσμα που μπορεί να προβληθεί και σε ΜΜΕ Πανελλαδικής εμβέλειας και φυσικά να καταγράψει μεγάλη επισκεψιμότητα στο Youtube και στα social media, όπου και αναρτώνται τα περισσότερα videos τα τελευταία χρόνια.

 

Παρακολουθώντας το Video της κυριακάτικης ποδηλασίας που αναρτήθηκε σήμερα, μπορούμε με βεβαιότητα να σχολιάσουμε   πως η πραγματικότητα ξεπερνούσε κατά πολύ τα 4 λεπτά που επιλέχθηκαν να συμπεριληφθούν στο συγκεκριμένο Video.

Το φυσικό τοπίο ήταν στα καλύτερά του, ο κόσμος που συμμετείχε ήταν πολύς περισσότερος από τα 20 άτομα που προβάλλονται επαναλαμβανόμενα στο τελικό αποτέλεσμα και φυσικά η πρώτη επίσημη after COVID διοργάνωση στην πόλη μας, αν μπορούσε να αποδοθεί ηχητικά, δε θα της ταίριαζε η μουσική επένδυση του video αυτού, εφ’όσον είχε φοβερό φυσικό ήχο.

Αν θυμηθούμε τα Video με το καραβάκι και τις διασημότητες της πόλης που επίσης δημοσιεύτηκαν πρόσφατα με φιλοδοξίες, αλλά δεν προβλήθηκαν τελικά εκτός Δυτικής Μακεδονίας, θα κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου για πιο προσεγμένες προσεγγίσεις στο μέλλον στον τομέα ανάδειξης της πόλης μας….ειδικά αυτή την κρίσιμη εποχή.

Δε θέλει κόπο…

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *