Ποιο στυλ παπουτσιών ταιριάζει σε κάθε ζώδιο

Εάν είσαι Κριός θέλεις κάτι εντυπωσιακό, εάν είσαι Παρθένος κάτι πρακτικό, εάν είσαι Τοξότης κάτι εκκεντρικό και πάει λέγοντας. Αν είσαι Καρκίνος πάλι κάτι χρυσό και περίεργο…

 

 

ΚΡΙΟΣ

Δυνατά σημεία του Κριού:  Ανεξάρτητοι – Γενναίοι – Αισιόδοξοι – Ενθουσιώδεις – Θαρραλέοι
Αδυναμίες του Κριού: Κυκλοθυμικοί – Ευέξαπτοι – Περίπλοκοι – Ανυπόμονοι

Ο Κριός και τα χαρακτηριστικά του.
Ο Κριός, ως προσωπικότητα είναι πολύ ανεξάρτητος. Tου αρέσει να βγαίνει μπροστά, σαν αληθινός ηγέτης. Η αισιόδοξη προσωπικότητά του μαγνητίζει και συμπαρασύρει συχνά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, επειδή έχει το χάρισμα να ενθουσιάζει τους άλλους. Τα παπούτσια που θα ταίριαζαν σε μια γυναίκα Κριό είναι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά πέδιλα, Salvatore Ferragamo, με χρωματιστά φτερά.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυνατά σημεία του Ταύρου: Επίμονος – Πιστός – Φερέγγυος – Υπομονετικός – Γενναιόδωρος
Αδυναμίες του Ταύρου: Πεισματάρης – Οκνηρός – Κτητικός – Υλιστής

Ο Ταύρος και τα χαρακτηριστικά του.
Ο Ταύρος χαρακτηρίζεται από το πείσμα του κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με  την επιμονή που διαθέτει, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του και τα καταφέρνει μια χαρά χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει. Τα παπούτσια που θα ταίριαζαν σε μια γυναίκα Ταύρο είναι ένα ζευγάρι Tom’s, λουλουδάτες εσπαντρίγιες, με άνοιγμα μπροστά να φαίνονται τα δάχτυλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυνατά σημεία των Διδύμων: Ενεργητικοί – Έξυπνοι – Ευρηματικοί – Πνευματώδεις – Προσαρμόζονται εύκολα
Αδυναμίες των Διδύμων: Επιφανειακοί – Παρορμητικοί – Ανήσυχοι – Πανούργοι – Αναποφάσιστοι

Οι Δίδυμοι και τα χαρακτηριστικά τους.
Οι Δίδυμοι είναι υπερβολικά ανεξάρτητοι. Δε θα επιτρέψουν σε κανένα να τους καθηλώσει και δεν υπακούν σε κανόνες. Αυτό που έχουν ανάγκη, είναι να γνωρίσουν τον κόσμο από μόνοι τους. Η αλλαγή και η ελευθερία είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους Διδύμους. Δεν αφήνουν κανένα να τους υποτάξει, είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και η ελευθερία τους είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ευεξία. Τα παπούτσια που θα ταίριαζαν σε μια γυναίκα Δίδυμο είναι ένα ζευγάρι σανδάλια Ancient Greek Sandals, με φτερά. Άλλωστε οι Δίδυμες έχουν τον Ερμή προστάτη, ε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυνατά σημεία του Καρκίνου: Πιστός – Φερέγγυος – Περιποιητικός – Ευπροσάρμοστος – Με κατανόηση
Αδυναμίες του Καρκίνου: Κυκλοθυμικός – Εξαρτώμενος – Υπερευαίσθητος – Εγωκεντρικός

Ο Καρκίνος και τα χαρακτηριστικά του.
Είναι το ζώδιο με τις περισσότερες αντιφάσεις, άλλοτε ζητά ανεξαρτησία, άλλοτε όχι. Από τη μία πλευρά, έχει την επιμονή και τη θέληση, είναι αρκετά ικανός από μόνος του και δε χρειάζεται να εξαρτάται από άλλους για τα υλικά αγαθά, από την άλλη όμως, εμφανίζει εξάρτηση σε θέματα συναισθηματικής στήριξης κι ενθάρρυνσης. Τα παπούτσια που θα ταίριαζαν σε μία γυναίκα Καρκίνο είναι ένα ζευγάρι μεταλλικά, δετά και με ξύλινο πάτο από τον Tsoudero.

ΛΕΩΝ

Δυνατά σημεία του Λέοντα: Σίγουρος – Φιλόδοξος – Γενναίος – Πιστός – Ενθαρρυντικός
Αδυναμίες του Λέοντα: Επιδεικτικός – Τυραννικός – Μελοδραματικός – Πεισματάρης – Ματαιόδοξος

Ο Λέων και τα χαρακτηριστικά του.
Ο Λέων είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο, ωστόσο χρειάζεται κάποιον να τον θαυμάζει και να τον εκτιμάει. Μπορεί μια χαρά να τα καταφέρει μόνος του, αλλά είναι πολύ πιο ευτυχισμένος όταν έχει ακροατήριο και οπαδούς που τον ακολουθούν. Συνήθως, αποφεύγει τη μοναξιά. Τα παπούτσια που θα ταίριαζαν σε μια γυναίκα Λέων είναι ένα ζευγάρι πέδιλα Migato με χοντρή σόλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυνατά σημεία του Παρθένου: Αναλυτικοί – Παρατηρητικοί – Χρήσιμοι – Αξιόπιστοι – Σχολαστικοί
Αδυναμίες του Ταύρου: Δύσπιστοι – Γκρινιάρηδες – Αδιάλλακτοι

Ο Παρθένος και τα χαρακτηριστικά του.
Ο Παρθένος είναι ένα από τα ανεξάρτητα ζώδια. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους και να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Είναι ωστόσο, πολύ πιθανό η εμμονή τους να πλήξει τη δημιουργικότητά τους και να οδηγήσει σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις κι αυτό τους περιορίζει, τους μπερδεύει και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στο μέλλον. Τα παπούτσια που θα ταίριαζαν σε μία γυναίκα Παρθένο είναι ένα ζευγάρι λευκά Birkenstock, πρακτικά και στιλάτα.

ΖΥΓΟΣ

Δυνατά σημεία του Ζυγού: Διπλωματικοί – Χαριτωμένοι – Ειρηνικοί – Ιδεαλιστές – Φιλόξενοι
Αδυναμίες του Ζυγού: Επιφανειακοί – Φιλάρεσκοι – Αναποφάσιστοι

Ο Ζυγός και τα χαρακτηριστικά του.
Στους Ζυγούς αρέσει να περιτριγυρίζονται από κόσμο. Το ζώδιο αυτό έχει να κάνει με συνεταιρισμούς κι ομάδες. Είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί με κόσμο και ακόμα περισσότερο, όταν καταφέρουν να αναθέσουν τις δουλειές τους σε άλλους. Δεν τους αρέσει η σκληρή εργασία, αλλά τους αρέσει το ωραίο περιβάλλον και η διακόσμηση. Τα παπούτσια που θα ταίριαζαν σε μία γυναίκα Ζυγό είναι ένα ζευγάρι αθλητικά Adidas Stan Smith.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυνατά σημεία του Σκορπιού: Πιστοί – Παθιασμένοι – Επινοητικοί – Παρατηρητικοί – Δυναμικοί
Αδυναμίες του Σκορπιού: Ζηλιάρηδες – Έχουν εμμονές – Καχύποπτοι – Εκμεταλλευτές – Ανυποχώρητοι

Ο Σκορπιός και τα χαρακτηριστικά του.
Οι Σκορπιοί είναι πάρα πολύ ανεξάρτητοι. Είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους και δεν τα παρατάνε. Μπορούν άνετα να είναι μόνοι τους, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί όπως άλλα ζώδια. Σε ορισμένους αρέσει να ζουν μόνοι, αφού έτσι δεν τίθεται θέμα ποιος θα κάνει κουμάντο στο σπίτι. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο. Τα παπούτσια που θα ταίριαζαν σε μία γυναίκα Σκορπιό είναι ένα ζευγάρι σαγιονάρες Havaianas by Charlotte Olympia. Ξεχωριστές και βολικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυνατά σημεία του Τοξότη: Ανεξαρτησία – Ενθουσιασμός – Ευθύτητα – Ανιδιοτέλεια – Αισιοδοξία
Αδυναμίες του Τοξότη: Ασυγκίνητοι – Αδιάφοροι – Ευερέθιστοι – Βαριούνται εύκολα

Ο Τοξότης και τα χαρακτηριστικά του.
Η ανεξαρτησία είναι η βασική αρχή ενός Τοξότη, που λαχταρά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό και υποδέχεται κάθε είδους αλλαγή με ανοιχτές αγκάλες. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της φιλοσοφίας και της εξερεύνησης. Θα φτάσει στο τέλος του δρόμου και θα εξερευνήσει κάθε γωνιά διεξοδικά, στην αιώνια αναζήτησή του για σοφία. Τα παπούτσια που θα ταίριαζαν σε μία γυναίκα Τοξότη είναι ένα ζευγάρι πράσινες, σε κλασικό στυλ γόβες από την Nak.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυνατά σημεία του Αιγόκερου: Υπεύθυνοι – Υπομονετικοί – Φιλόδοξοι – Πολυμήχανοι – Πιστοί
Αδυναμίες του Αιγόκερου: Απόλυτοι – Αποτρεπτικοί – Δύσπιστοι

Ο Αιγόκερως και τα χαρακτηριστικά του.
Οι Αιγόκεροι είναι πολύ ανεξάρτητοι, ακριβώς επειδή γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και σπάνια εμπιστεύονται σε άλλους να τελειώσουν τις δουλειές τους. Τους αρέσει να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Ο Αιγόκερος είναι το πιο υπεύθυνο όλων των ζωδίων. Τα παπούτσια που θα ταίριαζαν σε μία γυναίκα Αιγόκερω είναι ένα ζευγάρι floral πάνινα, χαμηλά και αθλητικού στυλ από την H&M.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυνατά σημεία του Υδροχόου: Πνευματώδεις – Έξυπνοι – Ανθρωπιστές – Εφευρετικοί – Πρωτότυποι
Αδυναμίες του Υδροχόου: Πεισματάρηδες – Σαρκαστικοί – Επαναστατικοί

Ο Υδροχόος και τα χαρακτηριστικά του.
Η προσωπικότητα του Υδροχόου είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητη. Οποιαδήποτε προσπάθεια να τους καθηλώσεις ή να τους περιορίσεις, θα τους κάνει να φύγουν τρέχοντας. Χρειάζονται να είναι μόνοι τους για να νοιώθουν ελεύθεροι. Η ανεξαρτησία δεν είναι απλά μια επιθυμία για αυτούς, είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ηρεμία. Τα παπούτσια που θα ταίριαζαν σε μία γυναίκα Υδροχόο είναι ένα ζευγάρι πολύχρωμα αθλητικά Nike.

ΙΧΘΕΙΣ

Δυνατά σημεία των Ιχθύων: Συναισθηματικοί – Αφοσιωμένοι – Δημιουργικοί – Ευπροσάρμοστοι
Αδυναμίες των Ιχθύων: Υπερευαίσθητοι – Αναποφάσιστοι

Οι Ιχθείς και τα χαρακτηριστικά τους.
Οι Ιχθείς χρειάζονται ένα δεσποτικό σύντροφο ως πρότυπο στη ζωή τους, αλλιώς είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης και της αυτοκαταστροφής. Όταν είναι ανεξάρτητοι και εμπνέονται από τα γεγονότα της ζωής τους, η δημιουργικότητά τους λάμπει, αλλά δεν πρέπει να μείνουν μόνοι τους για πολύ καιρό, γιατί τότε αρχίζουν να ονειρεύονται και να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο εκτός πραγματικότητας. Τα παπούτσια που θα ταίριαζαν σε μία γυναίκα Ιχθύ είναι ένα ζευγάρι λευκές, flat μπαλαρίνες με τρυπητό δέρμα από την Καλογήρου.

Επιλογή από το απόλυτα θηλυκό: womantoc.gr

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *