Πιο πρόθυμοι για offline διακοπές οι millenials

Όσοι ανήκουν στην ομάδα των millenials εμφανίζονται περισσότερο πρόθυμοι από τους μοντέρνους 40άρηδες και 50άρηδες να μείνουν offline στις διακοπές.

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε για λογαριασμό της Intel Security, το 49% των millenials στις ΗΠΑ παρουσιάζεται πρόθυμο να αφήσει τα smartphones και τα tablets στην άκρη και να απολαύσει τις καλοκαιρινές διακοπές του, ενώ στην ηλικιακή ομάδα της Generation X, που αποτελείται από τους μοντέρνους 40άρηδες και τους 50άρηδες, μόνο το 37% δήλωσε ότι θέλει να μείνει offline στις διακοπές του. Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι από τους συμμετέχοντες στην έρευνα, το 55% δήλωσε ότι παρόλο που θέλει να μείνει offline στις διακοπές, τελικά δεν το καταφέρνει.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, το 67% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι κοιτούσε σχεδόν καθημερινά κατά τη διάρκεια των διακοπών τα email του. Αναφορικά με το φύλο, οι γυναίκες αποδείχθηκαν πιο προσκολλημένες στην τεχνολογία από ό,τι οι άνδρες. Στην έρευνα έλαβαν μέρος 13.960 άτομα, από την ηλικία των 21 έως και εκείνη των 54 ετών. Ένα από τα συμπεράσματα της έρευνας που αξίζει να κρατήσουμε είναι ότι από όσους κατάφεραν να μείνουν offline στις διακοπές, το 65% δήλωσε ότι πέρασε καλύτερα κάνοντάς το.

Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσετε για λίγο το smartphone;

Πηγή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *