Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας για εμβόλιο κορονοϊού: Ευχαρίστως θα το έκανα αλλά έχω αλλεργία…στις μέλισσες

Τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα φανέρωσε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονία, όταν οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στον εμβολιασμό.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε πως δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα ξεκινησει ο εμβολιασμός στην περιοχή μας (θυμηθείτε ότι η ΠΕ Κοζάνης φλέγεται αυτή την στιγμή!), ενώ όταν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους δήλωναν συμμετοχή σε εμβολιασμό για παραδειγματισμό του κόσμου, ο κ. Κασαπίδης ανέφερε πως οι αλλεργικοί όπως εκείνος (σ.σ. έχει αλλεργία στις μέλλισσες) και οι έχοντες υποκείμενα νοσήματα, δεν είναι στις προτεραιότητες για τον εμβολιασμό(αν και για τους ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα άλλα λέει το επίσημο site του εμβολιασμού).

 

Θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να αναζητηθούν απαντήσεις σε ερωτήματα, γιατί περισσότερο σύγχυση προκαλούν τέτοιες δημόσιες δηλώσεις παρά ξεκαθαρίζουν τα πράγματα.

 

Γιατί αν δηλαδή υπάρχει επίσημο έγγραφο πάνω στο οποίο στηρίζεται ο κ. Κασαπίδης ότι οι αλλεργικοί στις μέλισσες πρέπει να επιφυλάσσονται με τα νεότερα δεδομένα της επιστήμης (όπως ο ίδιος λέει) , τι να κάνουν όσοι δεν τους έχει τσιμπήσει ποτέ το συμπαθές έντομο για να διαπιστώοσυν κάποια αλλεργική αντίδραση;

 

Ακούστε το απόσπασμα του περιφερειακού συμβουλίου και σχολιάστε…

 

 

 

(video prlogos)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *