Η παραμικρή αναφορά στην 5€ «οικονομική συνεισφορά» στο ευχαριστήριο του Συλλόγου «Τσαρσί»

Χωρίς έκπληξη διαβάσαμε το κείμενο του Συλλόγου Τσαρσί, με το οποίο ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία των δράσεών του για τα Ραγκουτσάρια  (Βαλκανικό Φεστιβάλ, Γιορτή Μητροπόλεως, μπουλούκι 6-7 Ιανουαρίου).

Όπως θα δείτε, αποφεύχθηκε οποιαδήποτε αναφορά στην 5€υρη  είσοδο (χαρακτηρισμένη ως οικονομική βοήθεια στον σύλλογο για τις δράσεις του), η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως – κυρίως αρνητικά- από πλήθος Καστοριανών κι επισκεπτών, λόγω του ότι δεν αναγραφόταν πουθενά στις επίσημες αφίσες της εκδήλωσης, ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος ο κόσμος.  Να γνωρίζει π.χ. ότι για 4 άτομα θα πληρώσει 20€ «είσοδο», + ό,τι πάρει από το street food festival με τις βαλκανικές γεύσεις (βαφλάκι, λουκάνικο, πανσετα, σουβλάκι, σάντουιτς με ψωμί αλα Σερβία),

Εκείνο που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν η όχι και τόσο προαιρετική καταβολή των 5€, γεγονός που ανάγκασε αρκετούς να κάνουν μεταβολή και να μην παρακολουθήσουν ένα Φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιήθηκε κυρίως με τη στήριξη του Δημοσίου (Περιφέρεια, Δήμος, υπεύθυνη υπηρεσία για την παραχώρηση του χώρου, ΕΛΑΣ) και στο οποίο 1 από τους 4 συμμετέχοντες ήταν η (δωρεάν φανταζόμαστε εμφανίστηκε) Φιλαρμονική του Ωδείου.

«…ότι άλλο ακούγεται και γράφεται είναι εκ του πονηρού και ενέχει πρόθεση συκοφαντικής δυσφήμΙσης. Ο νοών νοείτω… δεν θα αναλωθούμε περαιτέρω σε σχολιασμούς και απαντήσεις κακόβουλων και συκοφαντικών δημοσιευμάτων.  »

είναι η μοναδική αναφορά στο ευχαριστήριο και ο νοών νοείτω, θα συμφωνήσουμε, εφόσον δεν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι και καθένας διαχειρίζεται όπως θέλει, ό,τι θέλει.

Ευχόμαστε τα χιλιάδες ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τις δράσεις αυτές να βοηθήσουν τον ενεργό πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής μας να γίνει ακόμα πιο δραστήριος και να συνεισφέρει στην αναβάθμιση της ιστορικής γειτονιάς με δράσεις που συμπεριλαμβάνουν λίγη από την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής.

 

 

Το ευχαριστήριο:

Η διαδρομή έφτασε στο τέλος της… ένας μήνας γιορτών, γεμάτος μουσική, εκδηλώσεις, δράσεις και κόσμο …πολύ κόσμο, απογείωσε την Καστοριά και την έκανε τον «μοναδικό» προορισμό τη φετινή εορταστική περίοδο.

Ο σύλλογος Τσαρσί συμμετείχε σε όλα αυτά, τα οποία αποτέλεσαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες στην πόλη μας και όχι μόνο.

– Παράλληλα, με μεγάλη επιτυχία διοργανώσαμε για ακόμη μία χρονιά -μετά από 3 χρόνια- στις 4 Ιανουαρίου, τη γιορτή Μητροπόλεως, που σε συνδυασμό -την ίδια ώρα- με την εκδήλωση του ΧΕΡΚΑΤ- καταφέραμε να προσελκύσουμε εκατοντάδες επισκέπτες, με αποτέλεσμα να κλείσει η οδός Μητροπόλεως μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, δίνοντας ζωντάνια, στο ξεχασμένο από όλους ιστορικό κέντρο.

– Στις 5 Ιανουαρίου, πραγματοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία –ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες-το 7ο Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής με προσκεκλημένους μας, τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ Καστοριάς, τα ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ από τη Φλώρινα, την ΟΡΧΗΣΤΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΙΜΤΣΙΟΥ από την Καστοριά, την Ορχήστρα BOJAN KRSTIC ORKESTAR από τη Σερβία, την ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ από την Αθήνα. Πρόκειται για ένα πολυέξοδο πρόγραμμα το οποίο καλύφθηκε αποκλειστικά και μόνο  από τους χορηγούς του Φεστιβάλ και από ιδία κεφάλαια του συλλόγου …ότι άλλο ακούγεται και γράφεται είναι εκ του πονηρού και ενέχει πρόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης. Ο νοών νοείτω… δεν θα αναλωθούμε περαιτέρω σε σχολιασμούς και απαντήσεις κακόβουλων και συκοφαντικών δημοσιευμάτων.

Αποκορύφωμα, όλων των πιο πάνω εκδηλώσεων, ήταν η συμμετοχή του συλλόγου μας με μπουλούκι, στις 6 και 7 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή σε αυτό, πολλών επισκεπτών στην πόλη μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για την επόμενη χρονιά!!!

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πιο κάτω :

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 7ου Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής :

ΕΡΤ3 – ΕΡΤ – ΕΡΤ Κοζάνης – ΕΡΤ Φλώρινας

ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :

kozani.tv Κοζάνη/Πτολεμαΐδα – Omikron adv

Τα ειδησεογραφικά site της Καστοριάς

fouit.gr, oladeka.gr, sentra.com.gr, inkastoria.gr, fonikastorias.gr. mpetskas..com, sentranews.gr, kastoria.news, kastoria365.gr, ditikostipos.gr,

Τα ραδιόφωνα :

Ράδιο Καστοριά 93fm – antennes93,6

– Όλα τα ειδησεογραφικά site πανελλαδικά που δημοσίευσαν τα δελτία τύπου του 7ου Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής

ΧΟΡΗΓΟΙ :

Roma Pizza Καστοριάς – Jumbo Τerpinas Καστοριά/Φλώρινα –  Byte1 Technology Store –

Zisis Furs Gounarika Dermatina – Coffee Brown Kastorias –  ΕΛΤΑ COURIER Καστοριάς

GRAPHIC DESIGNER :

Haris Kotsoglou

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σωματείο Street Foods in Greece για την συνεργασία που είχαμε κατά το 5νθημερο 4-5-6-7-8 Ιανουαρίου και τη δωρεάν παραχώρηση στο σύλλογό μας 2 οικίσκων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ :

-Το Δήμο Καστοριάς – Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς για την παραχώρηση των χώρων, τους συγχαίρουμε, γιατί στηρίζουν όλα τα event που πραγματοποιούνται στην πόλη μας.

-Τους εργαζόμενους του Δήμου Καστοριάς στην καθαριότητα, για την άμεση προσφορά τους, κρατώντας τα πάντα καθαρά.

-Την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία Καστοριάς για την άψογη συνεργασία σε όλες τις εκδηλώσεις μας.

με τιμή

το Δ/Σ του συλλόγου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *