Η ώρα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας – Τη Δευτέρα η φωταγώγηση

Το στήσιμο του μεγάλου Φωτεινού δέντρου στο πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας ξεκίνησε – 2 ημερες πριν τη φωταγώγησή του, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι κι αν πέρσι στη φωταγώγηση παρευρέθησαν μόνο τα μέλη της παιδικής χορωδίας που συμμετείχε και οι γονείς/συνοδοί τους, λόγω ψύχους…

 

…φέτος το δημοφιλές συγκρότημα Kings, καλείται να σημάνει την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην ακριτική μας περιοχή με μια μεγάλη συναυλία.

 

Με αυτό το video, μάλιστα, μας καλούν να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να περάσουμε μία όμορφη βραδιά στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 19.00 με δωρεάν είσοδο:

 

 

 

Μία μέρα νωρίτερα, στην Ομόνοια θα σημάνει η έναρξη της εορταστικής περιόδου στην Καστοριά με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία στις 19.00! 

 

 

 

Οι φετινές εκδηλώσεις αν και δεν έχουν δημιουργήσει – ακόμα- εξαιρετική εντύπωση για την ποικιλία και την πρωτοτυπία τους, φαίνεται πως θα στοιχίσουν ακριβά στον προϋπολογισμό του Δήμου!

Κάτι περισσότερο από 40.000€ θα δαπανηθούν για τις βασικές ανάγκες του διάκοσμου, την προβολή σε ΜΜΕ και την εκτύπωση ενημερωτικών φυλλαδίων, για τα κεράσματα και τις μουσικές εκδηλώσεις.

 

 

 

 

 

 

Καλές γιορτές σε όλους!

Χ.Κ.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *